Cu cine riscă să se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea dimineții

Cu cine riscă să se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea dimineții
Posibil duel de excepție în sferturi la Australian Open. Cu cine ar putea juca Halep?

Fanii Simonei Halep au aflat cu cine ar putea să se dueleze campioana noastră la Australian Open? Cine ar putea să-i fie rivală în teren în sferturile competiției mult așteptate?

Sferturi Australian Open: cu cine riscă să intre Simona Halep în teren?

Simona Halep și Serena Williams s-au calificat în sferturi la Australian Open, iar de la auzul veștii fanii celor două s-au gândit la cum ar fi să le mai vadă încă o dată într-un meci spectaculos ca cele oferite de-a lungul timpului când s-au mai întâlnit pe teren.

În cursul zilei de duminică, de la orele 10:00 Simona Halep și Iga Swiatek dau tot ce au mai bun după lunile de pauză din cauza crizei sanitare. În cazul în care românca va trece mai departe, aceasta o va întâlni în sferturile de finală pe nimeni alta decât Serena Williams.

Americanca ce se află pe locul 11 în clasamentul WTA a trecut în trei seturi de Aryna Sabalenka, scor 6-4, 2-6, 6-4. Halep și Williams s-au mai întâlnit de 12 ori de-a lungul carierei, cea din urmă având câștig de cauză în nouă dintre confruntări.

În schimb, Simo a câștigat ultimul meci direct cu Serena, scor 6-2, 6-2, finală Wimbledon 2019. Fanii sportivei noastre au mari emoții pentru jocul de azi în care aceasta o va înfrunta pe tânăra poloneză ce a câștigat Roland Garros 2020.

Americanca a reușit să trezească noi controverse cu ținuta aleasă în optimile de finală

„Hai să vorbim puțin despre ținuta ta. Când am văzut-o prima dată, am spus că e cel mai tare lucru, iar tu ai avut câteva ținute… vreau doar să te întreb de unde ți-a venit inspirația?”, a spus Dokic. „Cred că e una dintre cele mai bune ținute. Nike a avut această idee incredibilă. Au venit cu ceva nou, dar s-au inspirat de la Flo-Jo, care a fost o adevărată vedetă.

„Ea avea versiunea ceva mai scurtă, însă eu am preferat să nu merg așa departe, pentru că nu vreau să mai primesc amenzi. Cred că e cel mai bine așa. Am fost inspirată de Flo-Jo, de felul în care a reușit să performeze în atletismul mondial. I-am urmărit felul în care schimba mereu vestimentația, toate combinezoanele erau minunate”, a replicat Serena Williams, zâmbind.

Părerea posibilei adversare despre româncă după ultimul meci împreună

„A fost un meci intens, cu puncte incredibile, dar îmi place să joc tenis, îmi place acest teren şi este drăguţ să revin aici, pe acest teren. Am avut nevoie să-mi cresc nivelul, ea este numărul 1 mondial şi există un motiv pentru care este numărul1 mondial. Şi ea şi-a ridicat nivelul, a jucat bine, este o jucătoare extraordinară. Ca să rămân în meci, a trebuit să joc un pic aşa cum ştiu că pot şi am făcut-o. Ştiţi că sunt o luptătoare, stiţi că nu renunţ niciodată. E ceva înnăscut să muncesc din greu pentru fiecare punct, e un miracol că sunt aici şi să mă bucur de asta. Aceasta este munca mea, să vin să joc în faţa voastră, cu plăcere, să fiu motivată, să lupt pentru fiecare punct”
Serena Williams

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI