Ce dezvăluire a făcut Simona Halep despre jobul ei. Oare Ion Țiriac va fi de acord cu ea?

Ce dezvăluire a făcut Simona Halep despre jobul ei. Oare Ion Țiriac va fi de acord cu ea?
Ce dezvăluire a făcut Simona Halep despre jobul ei. Oare Ion Țiriac va fi de acord cu ea?

La începutul lui 2021 s-au împlinit șapte ani de când Simona Halep se află în top 10 WTA. În cadrul conferinței de presă de la Australian Open, tenismena a dezvăluit că menținerea pe primele locuri în top WTA s-a datorat muncii imense pe care a depus-o în ultimii ani.

Simona Halep, despre succesul său din ultimii ani

Din acest motiv, Simona Halep a spus că privește tenisul ca pe un job, deşi are pasiune pentru acest sport.

”Cred că m-am concentrat foarte mult pe job-ul meu, pentru că îl numesc un job. Este o slujbă în capul meu. Mă bucur de ea, dar este o slujbă. Pot spune că n-am păcălit tenisul și așa am obținut toate realizările.

În ultimii cinci – șase ani pot spune că a fost ca o meserie, dar, în același timp, am și pasiunea care mă ține în viață în acest sport”, a declarat Simona Halep, scrie digisport.ro.

Românca a mai detaliat că îi plac toate trofeele, chiar şi cele primite pentru locul 2 la un turneu.

‘Trofeele le ţin la un loc în casa părinţilor mei, nu le am în casa mea de la Bucureşti, dar le ţin pe toate, chiar şi pe cele pentru locul 2, îmi plac toate”, a precizat sportiva originară din Constanţa.

Duminică, 14 februarie, Simona Halep o va înfrunta în optimi de finală pe poloneza Iga Swiatek. În 2020, Simona Halep a fost înfrântă de Iga Swiatek, 20 ani, numărul 17 WTA, cu un scor de 6-1, 6-2.

Ce va face de Ziua Îndrăgostiților

De mai bine de un an și jumătate, Simona Halep se iubește cu Toni Iuruc. Cei doi s-au logodit la finalul lui 2019.

”Nu mă gândesc în ce zi joc, care e însemnătatea zilei respective, dar, da, e plăcut să fiu aici și în februarie. Mă voi concentra doar pe tenis, las sărbătoarea de Valentin’s Day pentru după meci.Dragostea înseamnă totul pentru mine, în viața mea. Îmi place să împărtășesc cu cei apropiați totul. Dragostea pentru sport e la fel de importantă, pentru că altfel gestionezi meciurile grele, deplasările”, a mai spus Simona în cadrul conferinței de presă de la Australian Open.

În urmă cu ceva timp, tenismena a mărturisit că-și dorește o nuntă mare, la care să fie prezente toate persoanele care-i sunt dragi.

”Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum. Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani.

În aceste condiții, Simo și Toni vor deveni părinți abia când sportiva se va retrage pentru a se dedica familiei. Iuruc a fost de acord să o sprijine la maximum pentru ca Halep să fie aptă să mai câștige, așa cum își dorește, turnee importante”, au susținut surse din apropierea celor doi pentru Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI