Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o româncă în primul meci

Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o româncă în primul meci
Simona Halep va avea o adversară din afara primei sute mondiale în turul 2 la Praga. O înfruntă pe Barbora Krejcikova.

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la WTA Praga, după ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partidă cu multe răsturnări de situaţie şi nu mai puţin de şase mingi de meci ratate de Simona Halep. Românca a obţinut în cele din urmă calificarea, chiar dacă a recunoscut că nu a fost pe deplin mulţumită de joc. A insistat asupra faptului că jocul său va trebui să fie la un nivel mai bun la partida din turul 2.

Simona Halep – Barbora Krejcikova, în turul 2 la WTA Praga. Românca s-a impus în singurul duel direct de până acum

La prima vedere, meciul pentru calificarea în sferturile de finală ar trebui să fie mult mai uşor pentru Halep. Adversara ei este Barbora Krejcikova, jucătoare care nu prinde prima sută mondială în proba de simplu. Este pe locul 118. Ce-i drept, este una dintre cele mai redutabile jucătoare din lume la dublu. Krejcikova câştiga în 2018 două turnee de Grand Slam alături de Katerina Siniakova. Au fost victorii la Roland Garros şi la Wimbledon.

Chiar dacă nu este în prima sută mondială, Krejcikova a demonstrat că poate fi o adversară periculoasă şi la simplu. Şi a făcut-o chiar în faţa unei jucătoare din România. Pentru a ajunge în turul 2 la Praga, sportiva din Cehia a trecut de Patricia Ţig, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep a mai înfruntat-o o singură dată pe Barbora Krejcikova, în urmă cu patru ani, chiar la Bucureşti. A fost atunci o victorie în trei seturi pentru Halep. Jucătoarea din Cehia a luat primul set, dar Simona i-a predat apoi o adevărată lecţie. Românca a mai cedat doar două game-uri până la final, scor 3-6, 6-1, 6-1.

În cazul în care trece de Barbora Krejcikova, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei dintre Magdalena Frech şi Arantxa Rus. Frech, sportivă din Polonia, a trecut şi ea de o româncă în drumul spre turul 2. A învins-o pe Gabriela Elena Ruse, scor 7-6, 6-3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI