Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la US Open. Următoarea adversară, umilită pentru că e grasă

Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la US Open.  Următoarea adversară, umilită pentru că e grasă
Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la US Open

Simona s-a calificat în turul al doilea la US Open, învingând-o pe americanca Nicole Gibbs. Acum, pentru româncă urmează un nou duel, cu o jucătoare venită din calificări, americanca Taylor Townsend. Care este povestea adeversarei lui Halep?

Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la US Open

Simona Halep a jucat, marți, 27 augut, în primul tur la US Open împotriva americancei Nicole Gibbs, locul 135 WTA. Adversara a fost nevoită să treacă 3 tururi de calificare, în timp ce Halep a intrat direct în turul 1, din postura de favorită numărul 4.

Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la US Open.  Următoarea adversară, umilită pentru că e grasă
pentru româncă urmează un nou duel, cu o jucătoare venită din calificări, americanca Taylor Townsend

Românca a învins-o ușor pe Gibbs, declarând că nici nu a simțit că joacă împotriva unei americance. Lupta nu s-a încheiat aici, căci Simona Halep va juca în manșa a doua cu o jucătoare venită din calificări, americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA. Taylor este campioana la junioare în 2012 la Australian Open și finalistă la Wimbledon în anul 2013. În 2014 a devenit celebră în lumea tenisului, după ce a accelerat pedala spre turul al treilea la Roland Garros.

Antrenorii de la USTA : „ Trebuie să slăbească întâi”

Atunci, Andy Murray spunea că a văzut o jucătoare de senzație, ce lovește din voleu divin, descriind-o ca pe o stângace extrem de puternică. De altfel, tot în acea vreme Taylor făcea vâlvă în jurul ei, dat fiind că era cea mai neobișnuită jucătoare din circuit, depășind-o în greutate și pe Serena Williams.

Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la US Open.  Următoarea adversară, umilită pentru că e grasă
Următoarea adversară, umilită de antrenorii ei pentru că e grasă

Povestea sa a început în 2012, când andrenorii ei de la Federația Americană de Tenis (USTA) au refuzat să îi deconteze deplasarea și participarea la US Open, la junioare. Decizia a adunat multe comentarii, în condițiile în care antrenorii au spus despre Taylor că trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică întâi, adică să slăbească. În final, sportiva a mers pe banii ei la US Open, a ajuns până în sferturi la simplu și a ieșit victorioasă la dublu la junioare, iar USTA și-a recunoscut și acceptat greșeala, decontându-i tenismenei cheltuielile.