Cu cine joacă Simona Halep în sferturi la Adelaide. Este genul de jucătoare care îi poate pune probleme

Cu cine joacă Simona Halep în sferturi la Adelaide. Este genul de jucătoare care îi poate pune probleme
Simona Halep - Aryna Sabalenka, în sferturile de finală de la Adelaide

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală ale turneului din Adelaide. Constănțeanca va juca, joi, împotriva sportivei Aryna Sabalenka (locul 12 WTA), care a trecut în optimi de Bernarda Pera (locul 70 WTA) cu scorul de 7-6, 6-2. Partida este programată la ora 4:30, dar organizatorii pot modifica ora de start în funcție de rezultatul celorlalte meciuri ale zilei.

Simona Halep – Aryna Sabalenka, în sferturile de finală de la Adelaide

Fostul lider mondial s-a calificat în sferturile de finală ale turneului din Adelaide, după ce a trecut în optimi de australianca Alja Tomljanovic, scor 6-4, 7-5.

„A fost un meci greu, dar mă așteptam la asta. Am mai jucat de două ori împotriva ei și ambele au fost dificile. E foarte important că am câștigat primul meci al anului. Muncesc din greu și sunt foarte mulțumită de victorie. Primul meci e întotdeauna greu și chiar dacă te antrenezi săptămâni la rând, nu e la fel ca și când joci meciuri oficiale.

Am obosit un pic în setul doi, dar e normal. Sper să mă refac rapid și să fiu la înălțime și în următorul meci. Mă voi recupera cu baie cu gheață și mă voi odihni la mine în cameră. E frumos să-l am pe Darren din nou în echipă. Vreau să-i mulțumesc că e din nou lângă mine. M-a ajutat la on-court coaching. Mulțumesc, D”, a declarat numărul 4 WTA după meciul cu Alja Tomljanovic.

Simona Halep, plimbare pe străzile din Adelaide, alături de Toni Iuruc

Simona Halep a acumulat 5.560 de puncte WTA și va urca pe locul 3 în ierarhia feminină, iar în cazul în care va câștiga trofeul la Adelaide, va ocupa poziția secundă în clasamentul mondial.

Partida Simona Halep – Aryna Sabalenka, din sferturile de finală ale turneului din Adelaide, este programată joi, 16 ianuarie, de la ora 4:30. Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune Digi Sport 2.