Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la Turneul Campioanelor, dacă trece de Karolina Pliskova

Simona Halep mai are un pas până în semifinale la Turneul Campioanelor

Simona Halep trebuie să o învingă pe Karolina Pliskova în ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obține calificarea în semifinalele competiției din China. În acest caz, numărul 5 WTA va juca împotriva sportivei Ashleigh Barty, care a învins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2.

Simona Halep mai are un pas până în semifinale la Turneul Campioanelor

Campioana de la Wimbledon este foarte aproape de calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor. Constănțeanca a învins-o în primul meci din grupa violet pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-5, 6-3 și a fost învinsă ulterior de Elina Svitolina cu 5-7, 3-6. Simona este obligată să o învingă pe Karolina Pliskova, vineri, de la ora 14:00.

„Ar trebui să fie un meci incredibil. Sper să fie și un meci plăcut de văzut. Sunt sigură, pentru că ea returnează multe mingi. Simt că tenisul cu ea e mereu plăcut de urmărit. Desigur că va fi greu pentru mine, pentru că vor fi multe raliuri”, a declarat Karolina Pliskova înainte de confruntarea cu Simona Halep.

Simona Halep - Elina Svitolina, următorul duel de la Turneul Campioanelor

Dacă o va învinge pe Karolina Pliskova, Simona Halep va juca în semifinale cu Ashleigh Barty, care s-a calificat în penultimul act al competiției după ce a trecut de Petra Kvitova cu 6-4, 6-2.

Organizatorii au anunțat că premiile totale de la Turneul Campioanelor se ridică la 14 milioane de dolari. Câștigătoarea trofeului va pleca acasă cu un premiu în valoare totală de 4,72 de milioane de dolari, în cazul în care a obținut 3 victorii în grupă. În cazul Simonei, premiul va fi mai mic dacă devnie campioană, întrucât un eventual succes în fața Karolinei Pliskova ar însemna doar a doua victorie în grupă. Constănțeanca ar primi un cec în valoare de 4,42 de milioane de dolari.

Dacă sportiva care va câștiga Turneul Campioanelor a obținut o singură victorie în grupă, aceasta va primi un premiun în valoare de 4,11 milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI