Dan Negru, cel mai mare Revelion din istoria televiziunii. Câți bani plătește în plus Antena 1 (exclusiv)

Dan Negru, cel mai mare Revelion din istoria televiziunii. Câți bani plătește în plus Antena 1 (exclusiv)
Dan Negru, cel mai mare Revelion din istoria televiziunii

Dan Negru se pregătește pentru cel mai mare show de Revelion realizat vreodată în istoria televiziunii din România. Câți invitați au acceptat să particip. Antena 1 va scoate bani frumoși din buzunar pentru a onora vedetele.

Număr record de vedete ce vor participa la Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1

Atunci când trec de jumătatea lunii noiembrie, românii știu că Dan Negru se pregătește pentru filmările faimosului său Revelion, cel mai urmărit și apreciat spectacol difuzat la televizor în noaptea dintre ani.

Celebrul prezentator TV și echipa sa de la Antena 1 sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru al 22-lea Revelion pe care Dan Negru îl va găzdui pe micile ecrane, spre bucuria românilor de pretutindeni. Filmările pentru Revelionul Starurilor vor avea loc la începutul lunii decembrie, păstrând tradiția de mai bine de 2 decade încoace.

„Filmările vor avea loc la începutul lui decembrie, totul a fost cu emoții. Dacă luna trecută au acceptat provocarea doar 50 de invitați, mulți dintre ei refuzând să mai vină la filmări din cauza numărului alarmant de cazuri de Covid-19, iată că, odată cu relaxarea situației, alți 40 de artiști l-au bombardat pe Dan Negru cu telefoane, spunându-i: ”Venim, Dane, ca să ne mai vadă lumea și pe noi, la televizor!

Deși inițial erau trecute pe listă 50 de vedete din România care acceptaseră să participe la Revelionul 2022, Dan Negru a fost surprins să afle că, anul acesta, Antena 1 va găzdui cel mai mare revelion din istoria televiziunii, cu peste 90 de invitați.

Antena 1 plătește 40.000 de euro pentru Revelionul găzduit de Dan Negru

Încă patruzeci de personalități l-au „bombardat” cu telefoane pe simpaticul „Rege al Audiențelor” pentru a lua parte la spectaculosul eveniment dintre ani, găzduit de Dan Negru de 22 de ani la Antena 1.

Pandemia s-a „simțit” și la onorariile care le-au fost oferite vedetelor care vor participa la Revelionul Starurilor, sumele fiind cuprinse între 200 și 1500 de euro.

Luna trecută s-a gândit decorul în funcție de numărul de artiști, 50, dar acum cei 90 nu mai încap în cadru, așa că muncitorii au revenit pentru redimensionare, lucrare pentru care Antena 1 plătește suma de 40.000 de euro.

Sunt onorarii ceva mai mici ca în alți ani, s-a ajuns la sume cuprinse între 200 și 1.500 de euro. S-a negociat destul de strâns, mai ales că vedetele nu prea mai au și alte contracte din care să câștige ban”, au declarat surse din Antena 1, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI