08 iul. 2021 | 12:23

Cu cine are Ianis Hagi onoarea să joace la Rangers. Este transferul momentului în Scoția

Sport
Cu cine are Ianis Hagi onoarea să joace la Rangers. Este transferul momentului în Scoția
Cu cine are Ianis Hagi onoarea să joace la Rangers. Este transferul momentului în Scoția

Ianis Hagi a rămas, deocamdată, la Rangers și se pregătește de un nou sezon. Actuala campioană a Scoției va debuta și în turul 3 al Champions League la începutul lunii august. Cum UCL a devenit o țintă prioritară, Steven Gerrard se asigură că lotul său va fi chiar mai puternic decât anul trecut.

Cu cine are Ianis Hagi onoarea să joace la Rangers

Ianis Hagi a rămas unul dintre oamenii de bază de la Rangers. Internaționalul de 22 de ani a rămas, deocamdată, sub comanda lui Steven Gerrard. Și asta, în ciuda faptului că Lazio și Sevilla au fost foarte interesate de transferul mijlocașului român. Echipa din Ibrox Park a susținut primul joc amical al verii contra celor de la St. Patrick. Ianis Hagi a fost introdus la pauză și a fost implicat în marcarea unicului gol al partidei, oferindu-i o pasă decisivă lui Itten.

Assist-ul i-a impresionat pe scoțieni. „Ianis Hagi i-a trimis o pasă genială lui Itten”, a remarcat site-ul oficial al lui Rangers. În sezonul trecut, Ianis Hagi a fost cel mai bun pasator din campionatul Scoției, cu 15 pase decisive. El a fost declarat și cel mai bun tânăr jucător din lotul celor de la Rangers. Acum, campioana Scoției își întărește lotul în vederea viitoarelor înfruntări din campionat și UCL. Rangers a parafat transferul unui fotbalist cu ștate vechi în Premier League, dar și în Championship.

Este transferul momentului în Scoția

John Lundstram este noua coleg al lui Ianis Hagi. Mijlocașul central de 29 de ani s-a născut în Liverpool și a sosit pe Ibrox Park liber de contract. Lundstram este evaluat de site-ul transfermarkt.com la 7 milioane de euro. El a început fotbalul la Everton, dar s-a declarat fan, încă din copilărie, al celor de la Liverpool. Echipă al cărei simbol este actualul său antrenor, Steven Gerrard. Lundstram a fost împrumutat de-a lungul anilor la diferite formații din ligile inferioare, dar în 2017 a ajuns la Sheffield United, în Championship.

A făcut parte din echipa care a reușit promovarea, în 2019, în Premier League. În ultimul sezon, însă, cei de la Sheffield au retrogradat, terminând pe ultimul loc în clasamentul primei ligi engleze. Cum contractul lui Lundstram ajunsese la final, el a preferat să vină la Rangers, sub comanda lui Gerrard. El a semnat o înțelegere pe 3 sezoane cu gruparea din Ibrox Park. Lundstram a mărturisit că visul lui este să joace în Champions league cu Rangers.

Am discutat cu Steven Gerrard, care a stiut să-mi vorbească perfect despre club. M-au impresionat ambiția lui, viziunea și pasiunea sa. (…) E o mare provocare pentru mine, iar dacă ne vom califica în grupele Champions League va fi absolut incredibil. Dacă îi voi putea ajuta pe băieți să fcă asta, va fi ceva uimitor pentru toată lumea din club”, a declarat John Lundstram pentru rangers.co.uk.

 

 

 

 

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro