Cu cine a semnat Laurențiu Reghecampf, de fapt. E oficial! La ce echipă românească va antrena

Cu cine a semnat Laurențiu Reghecampf, de fapt. E oficial! La ce echipă românească va antrena
Laurențiu Reghecampf trece în barca lui Mihai Rotaru

În plin scandal mediatic cu Anamaria Prodan, se pare că Laurențiu Reghecampf și-a găsit timp și pentru fotbal. Până în ultima clipă Gigi Becali era sigur de revenirea tittratului antrenor pe banca FCSB. Numai că bomba a fost lansată astăzi de colegii de la Playsport. MIhai Rotaru a reușit să-l convingă pe Reghe să treacă în barca sa pentru acest sezon de Liga 1.

Laurențiu Reghecampf trece în barca lui Mihai Rotaru

Aflat aseară în loja oficială la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, meci terminat cu 4-1 pentru FCSB, Laurențiu Reghecampf  nu a dat niciun semn pe această temă. Inclusiv patronul FCSB, Gigi Becali, era convins că Reghe va reveni din acest sezon pe banca echipei sale. Nu se știu exact condițiile contractuale, dar Playsport.ro a arunca bomba zilei.

Conform unui comunicat publicat azi de craioveni, Laurențiu Reghecampf a semant pentru doi ani cu echipa din Bănie. Știrea este cu atât mai importantă, cu cât în urmă cu ceva vreme, spun redactorii Playsport, Laurențiu Reghecampf  le declara că nu se gândește la fotbal.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, se arată în comunicatul U Craiova, postat pe Facebook.

Motivația fostului selecționer de la Al Hilal era că mama sa nu se simte bine și că dorește să stea mai mult lângă ea. După acea declarația a venit și scandalul amantlâcului și posibilului divorț de Anamaria Prodan. Cu alte cuvinte toate datele arătau o retragere temporară, cel puțin, din lumea fotbalului pentru Laurențiu Reghecampf.

Cum va reacționa Gigi Becali

Deși Becali a avut reacții dure, după ce au apărut în presă zvonurile unei reveniri la FCSB pentru Laurențiu Reghecampf, mai mult ca sigur că noile știri nu-i vor pica bine. Dinu Todoran, actualul antreor FCSB, se pare că nu prea l-a mulțumit pe Becali prin prestațiile sale de până acum.

Deși aseară a învins Universitatea Craiova cu 4-1, echipa nu se mișcă atât de bine pe cât își dorește latifundiarul din Pipera. Cât despre posiblitatea semnării unui contract între FCSB și Laurențiu Reghecampf, inclusiv fostul impresas Giovanni Becali a reacționat dur.

”Cine a fost Reghecampf când l-a luat Gigi? Era un antrenor care a salvat-o pe Concordia. Cine credea că Reghe venind la Steaua va face ce a făcut? Că a făcut o treaba bună, nu? Dinu Todoran n-a făcut ce a făcut Reghe, dar poate să facă, are jucători.

La FCSB există un tabiet, că antrenorul trebuie să comunice cu patronatul. Eu nu am auzit să zică Gigi… antrenorul face antrenamentele şi face echipa. Reghe cred că n-a avut cine ştie ce influenţă … totuşi, comunica cu Gigi, e adevărat.”, a spus Giovanni pentru AntenaSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI