Cu cine a înlocuit-o Culiță Sterp pe Carmen de la Sălciua. Ea este noua iubită a artistului

de: Năstase Mirabela
03 03. 2020

Telenovela Culiță Sterp-Carmen de la Sălciua continuă. Acesta pare să renunțe la tot ce a avut cu Carmen, motiv pentru care s-a afișat cu altă femeie. Ce se întâmplă în aceste momente.

Cu cine a înlocuit-o Culiță Sterp pe Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt unul dintre cele mai în vogă cupluri ale muzicii de petrecere. Cei doi soți au divorțat acum mai bine de un an, aducându-și, la vremea respectivă, mai multe acuzații. Ea s-a cuplat apoi cu unul dintre cei mai bini prieteni ai lui, iar el a încercat să o uite.

Astfel că, Carmen și Cosmin Isăilă, noul iubit, s-au despărțit în urmă cu câtea luni, iar de atunci au tot fost zvonuri legate de o posibilă împăcare cu fostul ei soț, Culiță Sterp. Mai mult decât atât, la nunta surorii lui, cei doi s-au afișat împreună, apoi au apărut mai multe imagini cu ei împreună din vacanța pe care au petrecut-o. Toate aceste erau semnale că între ei lucrurile merg bine. Însă, potrivit Wowbiz.ro, când toată lumea se aștepta la o nouă căsătorie, iată că s-a ajuns iar la separare.

Cine este noua iubită a artistului

Cea care a spus lucrurilor pe nume a fost chiar Carmen de la Sălciua care a recunoscut că este singură. Odată lucrurile clarificate oficial, cei doi au decis încă o dată să meargă pe drumuri separate. Astfel că, primul care a spart gheața a fost Culiță Sterp, care pare mai iubitor ca nicicând. A înlocuit-o se pare destul de rapid pe Carmen, iar surse din anturajul artistului au precizat că tânăra este foarte frumoasă, iar acesta s-a afișat cu ea în cercul de prieteni. Cei doi au fost împreună și în Capitală și nu s-au dat în lături de a face gesturi tandre chiar și în public.