03 mai 2022 | 23:32

Cu cine a apărut Gianina din Las Fierbinți la Premiile Gopo. Toți s-au uitat la cine o ținea de mână

Monden
Cu cine a apărut Gianina din Las Fierbinți la Premiile Gopo. Toți s-au uitat la cine o ținea de mână
Anca Dumitra și iubitul ei la Premiile Gopo

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Majoritatea lumii o cunoaște datorită rolului pe care îl joacă în serialul Las Fierbinți, Gianina. În seara zilei de 3 mai, actrița s-a prezentat pe covorul roșu de la Premiile Gopo alături de iubitul ei.

Apariție uimitoare a „Gianinei” la Premiile Gopo

Actrița este foarte rezervată în ceea ce privește viața ei personală, însă a declarat că iubitul ei „misterios” nu face parte din lumea actoriei. Cu toate acestea, s-a aflat că partenerul de viață a Ancăi este străin, actrița spunând că este mereu alături de el și îi susține munca.

„Am venit la Premiile Gopo cu iubitul meu. Nu este actor. Suntem în pauză acum și începem în curând filmările, de abia aștept. Să se încălzească și vremea, ca să nu tremurăm de frig. Eu fac frigul mai mult ca oricine, sunt friguroasă. Aștept cu interes fiecare nou scenariu în parte.”, a declarat Anca Dumitra pentru Click.ro.

„Gianina” a mai precizat că ea și iubitul ei nu se feresc neapărat de ochii lumi, ci doar nu prezenți deseori la astfel de evenimente. Actrița a purtat o rochie lungă de culoarea neagră pe covorul roșu, decupată în zona taliei, cu mâneci bufante de culoarea albă.

Anca Dumitra, detalii despre viața amoroasă

Actrița a precizat că nu are calități anume pe care le urmărește la un bărbat, însă cel mai important pentru ea este să aibă umor și să fie înțelept. Aceasta a mai dezvăluit că își dorește mulți copii, mai ales că provine dintr-o familie numeroasă.

„Mă încântă ideea unei familii numeroase și pentru că eu provin dintr-o familie mare. Dar pentru că anii au trecut, nu știu dacă o să fie chiar cinci, trecerea timpului nu iartă pe nimeni”, a spus actrița pentru viva.ro.

De asemenea, Anca a mai povestit că, până acum, a avut doar relații serioase și de lungă durată și nu exclude ideea de a se căsători în viitorul apropiat. Cu toate acestea, spune că nu s-a imaginat niciodată purtând rochia de mireasă.

„Nu prea am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă, cel mult îmi imaginam un discurs pentru mult râvnitul Oscar. Habar n-am să-ți spun ce va fi, cum va fi, știu doar că sunt imprevizibilă, deci totul este posibil (…) Am avut numai relații de lungă, lungă durată.”, a mai declarat Anca Dumitra.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro