Cu ce vedetă divorțată a fost surprinsă Lidia Buble: “Cred că de asta a divorțat în septembrie”

Cu ce vedetă divorțată a fost surprinsă Lidia Buble: “Cred că de asta a divorțat în septembrie”
Cu ce vedetă divorțată a fost surprinsă Lidia Buble

Lidia Buble a pregătit o surpriză muzicală pentru fanii ei, în această toamnă, și a lansat o nouă piesă, în colaborare cu trupa Vunk, astfel că apropierea ei de Cornel Ilie de la filmările videoclipului ar avea înțeles. În același timp, este și învăluită în dubiu, cel puțin asta cred fanii, care speculează că între cei doi artiști ar fi mai mult decât o relație profesională.

Muzica sau suferința i-a apropiat? Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie la filmările piesei lor. Fanii speculează că ar avea o relație de iubire

Melodia ”Vino/ du-te” vorbește în versuri despre o iubire nesigură. Inițial, mulți s-au grăbit să speculeze că ar fi o scrisoare deschisă față de Răzvan Simion, cel de care cântăreața s-a separat acum câteva luni, după cinci ani de relație.

„Eu trebuie să vă mărturisesc că m-am îndrăgostit de la prima audiție de această piesă. Piesa se numește ”Vino/du-te” și ee Vunk feat Lidia Buble”, a spus artista.

Ulterior, s-a vehiculat că, de fapt, protagoniștii noii piese lansate pe piață ar fi și protagoniștii unei relații de iubire. Un alt pilon de care s-au legat fanii au fost glumele acestora de la filmări, surprinse de Lidia și postate pe Instagram.

 

Într-una dintre înregistrări, blondina a sărit de gâtul lui Cornel, iar acesta a reacționat: „Ce faci, femeie?”. Replica solistei a fost pe măsură: „Bine, bărbate!”, apoi au completat gluma cu: „Vii sau te duci?”, a spus Lidia către Cornel, bărbatul replicându-i: „Am venit să rămân”.

Dialogul a aprins imaginația admiratorilor lor și dacă unii dintre ei au înțeles că la mijloc a fost o glumă, alții s-au gândit mai departe: „Băi, sunteți cam apropiați. Nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!’, Cred că de asta a divorțat la început de septembrie’, Plânge Răzvan dacă aude :))’, Sunt sigură că videoclipul va fi superb, ca și melodia,Lidia! ‘, Felicitări, Lidia, să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și fericire”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Cornel Ilie de la Vunk a divorțat la începutul lunii septembrie

Cornel Ilie a anunțat, pe 4 septembrie, că el și partenera sa de viață, Eliza, au ales să pornească pe drumuri separate. Deși au decis să se despartă, artistul a explicat că el și soția lui vor rămâne în continuare în relații bune și că își vor crește cei doi copii cu același devotament ca și până acum. Hotărârea a fost luată de comun acord, într-un mod amical, descriind și imaginea pe care cei doi au ales să o publice odată cu vestea: ei doi strângându-și mâinile prietenește.

„Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.

Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme’, a scris  cântărețul pe rețelele de socializare la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI