Cu ce va rămâne Ioana după divorțul de Ilie Năstase. Decizia radicală luată de cea de-a cincea soție a lui Nasty. Detalii incredibile. EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
03 11. 2021

Ioana Năstase încearcă să divorțeze prin procedură notarială, în prima parte a lunii noiembrie. Până atunci însă, bruneta a introdus actele la tribunalul din Constanța. Apropiații săi spun că fostul mare tenismen nu pare a fi de accord cu decizia luaă de soția sa.

Ce va urma după divorțul Ioanei Simion de Ilie Năstase

Finalul anului îi va prinde, aproape sigur, divorțați oficial pe soții Ioana și Ilie Năstase. Mariajul lor, început la data de 25 aprilie 2019, atunci când se căsătoreau civil, a fost presărat cu multe momente tensionate.

Cert e că între cei doi nu se va mai repeta scena împăcării din această vară. Iar petrecerea dată de Simona Halep după căsătoria ei civilă, de la mijlocul lunii septembrie, va fi fost ultimul eveniment public la care cei doi au putut fi văzuți împreună, ca și cuplu.

„Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc”, au declarat pentru impact.ro surse din anturajul Ioanei Simion.

Divorț intentat la Constanța

Noua acțiune de divorț introdusă de Ioana Năstase la tribunal, de data asta chiar la Constanța, și nu la Hârșova, a fost deja luată în calcul de instanță. Care a preferat să reia lucrurile de la stadiul atins în vechea cerere de divorț și suspendată la începutul lunii iulie.

În acest moment nu e încă foarte clar de ce situația din primăvară se repetă, ambii soți evitând să vorbească cu presa pe această temă sensibilă.

„Nu există decât două necunoscute. Când se va produce divorțul și unde. Ioana Năstase încearcă să-și convingă soțul să apeleze la seviciile unui notar, pentru a încheia cât mai repede totul.

A încercat să-i  transmită sau să-i explice că e mai elegant pentru amândoi, dar Ilie Năstase nu a dat semne că ar fi de aceași părere. Iată de ce, cel mai probabil tot instanța va fi cea care va decide când va consfinți divorțul dintre ei”, spun aceleași surse.

Ioana renunță la numele de Năstase

Totul ar fi de așteptat să se deruleze foarte repede întrucât nu ar exista nicio disputî materială:

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!”.

Locuiau separat

Cei doi soți locuiau de ceva vreme mai mult separat decât împreună, dar preferau în zilele lor bune să ia masa împreună.

Cert e că amândoi au proprietăți imobliare în stațiunea Mamaia, acolo unde preferau să se retragă ori de câte ori relațiile dintre ei deveneau încordate.

Proces suspendat

Pe de altă parte, după sărbătoarea Sf. Ion de la începutul anului, Ioana Năstase a cerut printr-un apel la 112 intervenția Poliției, plângându-se că a fost violentată verbal și fizic de soțul ei.

Povestea a degenerat și a ajuns la tribunal, dar Ioana Năstase a decis la finele primăverii să-i mai acorde o ultimă șansă soțului ei, suspendând procesul de divorț.

Însă apropiații vorbeau de o diferență de opinii evidentă între cei doi, nu doar una semnificativă de vârstă, ea având 45 de ani, iar el împlinind în iulie 75, cu 30 mai mult.

Cinci căsătorii și cinci copii

Ilie Năstase are la activ cinci mariaje. Ioana Năstase, care va deveni curând Simion, două, dintre care primul a durat 20 de ani, iar ultimul doar doi!

Ilie are cinci copii din primele trei căsătorii, dar niciunul cu Ioana, pe când cea din urmă are un băiat, din primul mariaj.