Cu ce se ocupă Rocsana Marcu în Anglia. Fosta vedetă TV și-a schimbat viața: ‘La noi era bătaie de joc’

Cu ce se ocupă Rocsana Marcu în Anglia. Fosta vedetă TV și-a schimbat viața: ‘La noi era bătaie de joc’
De ce a plecat Rocsana Marcu în Anglia

Rocsana Marcu a decis să își schimbe total viața și să se mute în Anglia alături de familia sa. Fosta vedetă TV și-a dorit să le ofere fiicelor sale, Mayra și Indira, un stil mult mai bun de trai. Aceasta a renunțat la faima pe care o avea în România, și-a făcut bagajele și a plecat, optând pentru a intra în domeniul imobiliarelor.

Cu ce se ocupă, de fapt, Rocsana Marcu în Anglia

Rocsana Marcu nu se poate plânge deloc. Deși a renunțat de succesul pe care îl avea la publicul de la noi, aceasta a ajuns să vândă case de milioane de lire sterline. Ea și-a înscris fiicele la școală și a dezvăluit că va rămâne pentru o lungă perioadă în Anglia alături de familie. Cât despre noul ei loc de muncă, fosta vedetă TV vrea să demonstreze că dă tot ce are mai bun pentru a se face remarcată.

„Am decis să mă mut în Londra pentru a le îndeplini visul fetițelor mele și pentru viitorul lor. Vom sta aici o lungă perioadă, deoarece Mayra și Indira sunt înscrise aici la școală și sunt tare fericite.

Locuim în partea de nord a Londrei, într-o zonă superbă, linșitită, avem trei parcuri lângă noi, lacuri, păsări și multă verdeață. Este unul dintre motivele pentru care iubesc Londra. Dacă voi demonstra că sunt un broker imobiliar bun, îmi voi cumpăra casă în viitorul apropiat. Până atunci, stau în chirie, că stau bine.”, a zis Rocsana Marcu pentru Click!.

De ce a renunțat Rocsana Marcu la România. Motivul surprinzător

Rocsana Marcu are două fiice minunate din două relații. Ea a trecut prin procese ani de zile cu Ștefan Adrian Iliescu după ce acesta nu a vrut să își recunoască fiica, pe Mayra. Cât despre cea de-a doua micuță, Indira, povestea de dragoste trăită între fosta vedetă TV și Florin Moldoveanu, tatăl fetiței, nu a avut succes. Chiar dacă este o mămică singură, vedeta a povestit că nu a fost deloc greu să aleagă să plece, mai ales pentru că autoritățile din Anglia au gestionat altfel pandemia.

„Nu a fost greu pentru mine să fac acest pas, deoarece l-am făcut în mijlocul pandemiei, când totul era la pământ în România. Mă scotea din minți faptul că țineau școlile închise, că își băteau joc de copiii noștri, că se întâmplau toate acele lucruri prin spitale etc. Atunci mi-am luat inima în dinți și am decis ce este mai bine pentru viitorul fetițelor mele.

Nu mi-a păsat nicio secundă că las în urmă 23 de ani de televiziune. Pot oricând să iau totul de la început în orice colț din lume aș trăi. Nimic nu este mai important decât să îmi văd copiii bine și fericiți. Datorită lor mut munții din loc!.”, a spus vedeta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI