Cu ce se ocupa Robi, polițistul din Las Fierbinți, înainte să semneze cu PRO TV. Puțini știu asta despre el

Cu ce se ocupa Robi, polițistul din Las Fierbinți, înainte să semneze cu PRO TV. Puțini știu asta despre el

Robi, polițistul din Las Fierbinți, este cu siguranță unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului de pe PRO TV. Cel care îi dă viață polițistului simpatic din show-ul de comedie este actorul Leonid Doni, despre care nu mulți telespectatori știu cu ce se ocupa înainte să îmbrace uniforma în acest mod. Serialul în care joacă alături de Mihai Bobonete sau Adrian Văncică i-a adus o foarte mare recunoaștere, pe plan artistic.

Cu ce se ocupa Robi, polițistul din Las Fierbinți, înainte să semneze cu PRO TV

Cu ce se ocupa Robi, polițistul din Las Fierbinți, înainte să semneze cu PRO TV. Puțini știu asta despre el
Leonid Doni poate fi văzut încă din 2012 în rolul lui Robi, polițistul din Las Fierbinți

Înainte să semneze cu PRO TV și să înceapă să joace în celebrul serial de comedie, Leonid Doni avea alte planuri în ceea ce privește cariera sa. Actorul care s-a născut în Republica Moldova își dorea foarte mult să se facă remarcat și să atingă celebritatea, iar acest vis pare să i se fi îndeplinit, între timp. Încă din 2012 poate fi văzut în rolul polițistului Robi, iar înainte să aibă un statut atât de important în Las Fierbinți, acesta a apărut în diverse alte piese de teatru și scurt-metraje.

Fanii serialului de la PRO TV vor fi plăcut surprinși să afle că Leonid Doni a avut o apariție în scurt-metrajul „Bucureşti-Wien, 8-15”, în anul 2000. Mai mult, alături de o mare parte din colegii din Las Fierbinți, acesta a jucat într-o altă producție de doar zece episoade, care se numea „Vine poliţia”.

Împreună cu colegii săi din serialul de comedie a jucat și în „The Godmother” – “Naşa”, și l-a interpretat pe Zero. În anul 2013, cei din public l-au putut remarca pe actor și în filmul „Carmen”, acolo unde a avut rolul unui doctor. Leonid Doni nu a renunțat nici până în prezent la teatru, pentru că încă urcă pe scenă pentru diverse roluri, chiar dacă programul său artistic e unul cât se poate de plin, odată cu noul sezon din Las Fierbinți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI