Cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei. Schimbarea majoră prin care a trecut

Cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei. Schimbarea majoră prin care a trecut
Mădălina Manole și Petru Mircea, un mariaj prea scurt și întrerupt prea abrupt

Cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei? Cu un an înainte de tragedia din 14 iulie, Mădălina Manole aducea pe lume un băiețel, pe David. Micuțul venea pe lume, din relația artistei cu Petru Mircea, cu care avea să se căsătorească în octombrie 2009. Din păcate mariajul celor doi avea să fie oprit brutal, prin decizia artistei de a-și lua, inexplicabil pentru mulți, viața. Evenimentul tragic se întâmpla chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010. Timpul a trecut, dar rana a rămas, atât în sânul familiei vedetei, cât și în sufletul fostului soț. În cele din urmă viața și-a urmat cursul, și am aflat cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei. Fostul soț al Mădăline spune că schimbarea prin care a trecut a fost majoră.

Mădălina Manole și Petru Mircea, un mariaj prea scurt și întrerupt prea abrupt

După o căsnicie cu un bărbat mai în vârstă, celebrul compozitor Șerban Georgescu, cu 15 ani mai mare, Mădălina Manole avea să-l cunoască pe Petru Mircea. Nu de puține ori, fata cu părul de foc declara că-și dorește o familie și un copil.

Dorința avea să i se îndeplinească în 2009, venind pe lume micuțul David. Lucrurile păreau a avea un traseu dorit de artistă, și părea fericită, alături de soț și de micuțul Pui mic.

Dar, la un an de la nașterea pruncului, și de la căsătoria cu Petru, Mădălina Manole, inexplicabil, își curma zilele în noaptea aceleași zile în care, în urmă cu 43 de ani venea pe lume. Momentul a fost cu atât mai tragic!

Citește și asta: Fratele Mădălinei Manole a scris un mesaj plin de durere la 12 ani de la moartea artistei. „Criminalii sunt liberi, familia mea este în pământ”

Cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei

După decesul Mădălinei, atât Petru, cât și familia regretatei sale soții, își aruncau acuze unii altora, existând un război, inclusiv în ceea ce-l privește pe micuțul David.

Dar, anii au trecutm poate lucrurile s-au mai estompat, iar Petru Mircea a încercat să-și vadă de viață. Într-un final s-a aflat cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei.

Încă dinainte de a avea o relație cu regretatea Mădălina Manole, Petru Mircea s-a ocupat cu ingineria de sunet, și asta face și azi. Pe lângă asta, a devenit un mic antreprenor, ocupându-se cu „activități suport pentru interpretare artistică”.

Din păcate, conform declarațiilor fiscale, afacerea acestuia nu prea a mers bine, și nici profitul nu a fost pe măsură. Dar, și-așa, încearcă să-și țină afacerea pe picioare, și ca fiecare, încearcă să depășească perioada acestor doi ani grei de pandemie.

Urmăriți Playtech.ro și pe