Cu ce se ocupă Giani din Las Fierbinți, atunci când nu este la filmări. Imagini cu Constantin Diță

Cu ce se ocupă Giani din Las Fierbinți, atunci când nu este la filmări. Imagini cu Constantin Diță
Cu ce se ocupă Giani din Las Fierbinți, atunci când nu este la filmări. Imagini cu Constantin Diță

Marea majoritate a fanilor îl știu pe Constantin Diță din serialul ”Las Fierbinți”, difuzat de Pro TV, și ajuns deja la al șaisprezecelea sezon, în rolul lui Giani. Toată România se uită la el de fiecare dată când apare în ”Las Fierbinți”, dat fiind faptul că este unul dintre cele mai iubite personaje din serial, dar puțin știu diverse detalii din viața lui.

Cu ce se ocupă Giani din Las Fierbinți, atunci când nu este la filmări

Costi Diță și Oana Raluca formează o familie de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau foarte tineri și s-au îndrăgostit iremediabil. Unul din cei mai iubiți actori din ”Las Fierbinți” a ținut mereu o distanță considerabilă între fani și viața lui privată, așa că puțini știu cum arată persoanele pe care le iubește cel mai mult. În afară de timpul petrecut cu familia, sau pe platourile de filmare pentru serial, Constatin Diță, ca oricare de altfel, mai are nevoie și de relaxare și odihnă. Cei de la spynews.ro s-au gândit să vadă ce face Giani când nu este sub reflectoare. Astfel că, actorul, a fost prins de paparazzi stând minute bune la o terasă, savurând o cafea.

Imagini cu Constantin Diță

Toată România se uită la el de fiecare dată când apare în Las Fierbinți, dat fiind faptul că este unul dintre cele mai iubite personaje din serial, dar puțin știu diverse detalii din viața lui. Costi Diță a știut mereu să tragă bine linia dintre succesul său din carieră și viața de familie. Actorul nu postează des fotografii de familie cu soția sau copilul și nici nu-și expune emoțiile vizavi de cele mai dragi persoane din viața sa în mediul online.

Cu ce se ocupă Giani din Las Fierbinți, atunci când nu este la filmări. Imagini cu Constantin Diță
Cu ce se ocupă Giani din Las Fierbinți, atunci când nu este la filmări. Imagini cu Constantin Diță (FOTO: SPYNEWS)

Costi Diță are un fiu pe nume Vladimir care îi ocupă tot timpul liber. Cu toate că stă ore în șir pe platourile de filmare, timpul puțin pe care îl are pentru a se relaxa îl petrece cu copilașul său și se dedică acestuia întru totul. Micuțul pare să fie combinația perfectă a genelor tatălui cu cele ale mamei. Este extrem de simpatic și desigur că este și energia familiei Diță. Poate odată o să-i și ia locul lui Costi pe micile ecrane, speră fanii serialului. Din păcate pentru aceștia, Vladimir a spus că vrea să se facă altceva când va crește. Vladimir i-a spus tatălui că nu ar vrea să fie actor, ci bucătar, prinț sau cavaler. Diță a declarat că nu știe încă dacă fiul său va avea vreo legătură cu zona artistică.

„Nu știu încă dacă Vladimir îmi va călca pe urme sau dacă are fire de artist. Deocamdată am observat că memorează texte foarte ușor… Uneori facem întrecere de glume. Ce pot spune liniștit e că, deocamdată, nu e mai bun decât mine și sper să nu fie, că… vorba aia, o să-mi ia pâinea de la gură și o să ajung la mâna lui. Glumesc, evident”
Constantin Diță (Sursa: protv.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe