Cum arată fiul lui Giani din Las Fierbinți. Puțini știau că vedeta PRO TV are copil. Este extrem de frumos

Cum arată fiul lui Giani din Las Fierbinți?

Costi Diță și Oana Raluca formează o familie de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau foarte tineri și s-au îndrăgostit iremediabil. Unul din cei mai iubiți actori din Las Fierbinți a ținut mereu o distanță cosiderabilă între fani și viața lui privată, așa că puțini știu cum arată persoanele pe care le iubește cel mai mult.

Cum arată fiul lui Giani din Las Fierbinți?

Toată România se uită la el de fiecare dată când apare în Las Fierbinți, dat fiind faptul că este unul dintre cele mai iubite personaje din serial, dar puțin știu diverse detalii din viața lui. Costi Diță a știut mereu să tragă bine linia dintre succesul său din carieră și viața de familie. Actorul nu postează des fotografii de familie cu soția sau copilul și nici nu-și expune emoțiile vizavi de cele mai dragi persoane din viața sa în mediul online.

Costi Diță are un fiu pe nume Vladimir care îi ocupă tot timpul liber. Cu toate că stă ore în șir pe platourile de filmare, timpul puțin pe care îl are pentru a se relaxa îl petrece cu copilașul său și se dedică acestuia întru totul. Micuțul pare să fie combinația perfectă a genelor tatălui cu cele ale mamei. Este extrem de simpatic și desigur că este și energia familiei Diță. Poate odată o să-i și ia locul lui Costi pe micile ecrane, speră fanii serialului. Din păcate pentru aceștia, Vladimir a spus că vrea să se facă altceva când va crește.

Costi Diță alături de fiul său, Vladimir
Costi Diță alături de fiul său, Vladimir

„Nu știu încă dacă Vladimir îmi va călca pe urme”

Vladimir i-a spus tatălui că nu ar vrea să fie actor, ci bucătar, prinț sau cavaler. Diță a declarat că nu știe încă dacă fiul său va avea vreo legătură cu zona artistică.

„Nu știu încă dacă Vladimir îmi va călca pe urme sau dacă are fire de artist. Deocamdată am observat că memorează texte foarte ușor… Uneori facem întrecere de glume. Ce pot spune liniștit e că, deocamdată, nu e mai bun decât mine și sper să nu fie, că… vorba aia, o să-mi ia pâinea de la gură și o să ajung la mâna lui. Glumesc, evident”
Constantin Diță (Sursa: protv.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI