Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Margheritei de la Clejani. Secretul rușinos din trecutul său

Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Margheritei de la Clejani. Secretul rușinos din trecutul său
Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Margheritei de la Clejani. Secretul rușinos din trecutul său. Sursa foto: cancan.ro

Iubitul Margheritei de la Clejani a avut probleme cu drogurile. Acesta a fost condamnat pentru cultivarea, experimentarea, extragerea, producerea, fabricarea, prepararea, transformarea, precum și cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

Cu ce se ocupă iubitul Margheritei de la Clejani. Ce secret rușinos ascunde

Margherita de la Clejani s-a ales cu un dosar penal și cu permisul suspendat după ce zilele trecute a făcut un accident în timp ce conducea sub influența drogurilor. Că s-a drogat înainte de a se urca la volan au dovedit polițiștii ajunși la fața locului, care au supus-o la testul special pentru conumul de droguri.

În timp ce a făcut accidentul, în mașină se afla iubitul Margheritei, Theodor. Acesta este un cântăreț de trap, care are ca subiect în melodiile lui drogurile, și care a fost condamnat tocmai pentru droguri. Specialitatea lui, potrivit polițiștilor care au cercetat cazul lui, era un drog aflat la modă în această perioadă și care este denumit lean. Leanul este făcut din substanțe ce se pot găsi în orice farmacie, dar nu se eliberează fără rețetă.

Theodor, iubitul Margheritei
Theodor, iubitul Margheritei. Sursa foto: wowbiz.ro

Theodor nu a fost condamnat la închisoare

De asemenea, tânărul cu care se iubește Margherita de la Clejani, a fost prins cu 1.54 grame de cannabis asupra lui, moment când a recunoscut totul.

Inculpatul (iubitul Margheritei de la Clejani, n. red.) a recunoscut comiterea infractiunii de cultivare , producere fabricare, experimentare extragere preparare, transformare, cumpărare sau detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, iar prin declarația din data de 18.04.2018 , in contextul recunoașterii  faptei , a solicitat încheierea unui acord de recunoastere a vinovăției sub aspectul infracțiunii prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, arătând că este de acord cu aplicarea unei  pedepse pecuniare,  de 900 lei, echivalent a 90 zile – amendă  a câte 10 lei”, este decizia judecătorilor de condamnare a lui Theodor, iubitul Margheritei.

Margherita, de nercunoscut de când are relația cu Theodor

Astfel, de când se iubește cu Theodor, Margherita de la Clejani este de nerecunoscut. S-a îndepărtat de prietenii săi și are, de cele mai multe ori, un comportament anormal.

Margherita este, de ceva vreme, mai… ciudată. Adică nu ascultă de nimeni, nu o mai interesează nimic și este foarte agitată. Nu se mai concentrează deloc la lucrurile pe care le vorbești cu ea.

Oricum, iubitul ei o sună, o verifică mai tot timpul, îi spune să aibă grijă ce vorbește, era de multă vreme, cumva, suspectă și dependentă de el. Cumva, el o domină, lucru pe care nu l-am mai văzut în cazul Margheritei cu niciunul dintre iubiții ei”, a declarat un apropiat al Margheritei de la Clejani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI