Cu ce se ocupă de fapt fiul cel mare al Gabrielei Firea. Afacerea nebănuită pe care o are la doar 26 de ani

Cu ce se ocupă de fapt fiul cel mare al Gabrielei Firea. Afacerea nebănuită pe care o are la doar 26 de ani
Tudor Ștefan Firea este om de afaceri

Gabriela Firea, de când nu mai este la cârma Bucureștiului, are timpul ocupat în Parlament, dar și în firma a cărei acționar majoritar este. La respectiva firmă, cu activități în imobiliare, este asociat și fiul cel mare, Tudor Ștefan. Interesant este că, deși pica BAC-ul, cu nota 1 la Limba Română, astăzi acesta este un prosper om de afaceri.

Gabriela Firea își ocupă timpul cu afaceri și politică

De aproape un an, de când a pierdut alegerile locale, Gabriela Firea a trecut la următorul nivel. Membru marcant al noii conduceri PSD, și cu activitate asiduă pe holurile Parlamentului, Gabriela Firea putem spune că este o femeie activă. Pe lângă activitatea politică, fostul edil al Bucureștiului se ocupă și cu afacerile familiei.

Încă din 2004 Gabriela Firea este acționarul majoritar al unei firme care activează în domeniul imobiliarelor. Partea interesantă este că fiul cel mare, Tudor Ștefan, rezultat din căsătoria cu Răsvan Firea, este și el parte integrantă a acestei firme. Conform unor surse apropiate, Tudor Ștefan, acum ajuns la 26 de ani, este asociat cu mama sa, Gabriela Firea, în cadrul firmei ce-i poartă și numele, “Tudor Imob SRL”.

Tudor Ștefan, om de afaceri, cu BAC-ul la Română picat cu nota 1

Tudor Ștefan Firea a mai fost în atenția presei în 2014, pe vremea aceea se pregătea să dea primul examen al maturității sale, Bacalaureatul din acel an. Din păcate pentru viitorul om de afaceri, lucrurile au mers extrem de prost la toate examenele pe care acesta le-a susținut la sesiunea de BAC 2014.

Tudor Ștefan lua 5,15 la istorie, nota 3,6 la Sociologie și incredibila notă de 1,2 la Limba și Literatura Română, cu alte cuvinte fiul Gabrielei Firea pica examenul maturității, în contextul în care mama lui, primar la acea vreme, le dădea lecții olimpicilor români, la diferitele materii, despre cum ar trebui să fie educația în România.

”Fără sănătate și educație nu putem să mergem mai departe și nu ne putem considera o națiune puternică. De sănătate și educație avem nevoie cu toții, indiferent de starea noastră materială, de condiția noastră. (…) Cred că fiecare dintre voi conștientizează faptul că doar prin învățatură, prin educație, cultură, printr-un dialog permanent cu profesorii și cu sprijinul necondiționat și cu iubirea părinților veți putea să ajungeți în viață să faceți ceea ce vă doriți”, spunea Gabriela Firea elevilor olimpici din București, la momentul premierii acestora cu excursii și câte 1.000 de lei, prin programul „Proedus”.

Astăzi tânărul Tudor Ștefan este om de afaceri, ia mama sa, un important om politic în primul eșalon al PSD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI