16 oct. 2022 | 10:36

Cu ce se ocupă de fapt Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an. Salariul anual

Monden
Cu ce se ocupă de fapt Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an. Salariul anual
Cu ce se ocupa de fapt Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin, si cat castiga pe an. Salariul anual

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai reputate și admirate prezentatoare TV din România. Cu o carieră impresionantă de mai bine de două decenii în televiziune, bruneta este obișnuită cu lumina reflectoarelor. Cine este iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și cu ce se ocupă el.

Ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

Deși Andreea Marin, celebra sa parteneră de viață, este obișnuită să strălucească sub lumina reflectoarelor de mai bine de 20 de ani în televiziune, Adrian Brâncoveanu este o fire discretă, despre care nu se cunosc foarte multe detalii.

Iubitul Zânei Surprizelor lucrează la Ministerul Afacerilor Externe, iar în 2019 a fost consul în capitala Libiei, Tripoli. Povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu a început acum cinci ani, pe vremea când diplomatul era stabilit în Africa.

Conform declarației de avere din mai 2019, Adrian Brâncoveanu avea un salariu anual de 47.468 de dolari și 13.095 de lei, notează Libertatea.

De asemenea, același document oficial atestă că partenerul de viață al Andreei Marin, angajat la Ministerului Afacerilor Externe, nu deținea, în mai 2019, niciun teren, în București sau în vreo altă zonă din țară.

Pe de altă parte, Adrian Brâncoveanu ar fi proprietarul a două clădiri din Capitală, o locuință de peste 100 de mp achiziționată în 2014 și alta mai mică, de circa 30 de mp, cumpărată în 2015.

De asemenea, Adrian Brâncoveanu deține un automobil marca Lexus dobândit în anul 2016, om motocicletă Suzuki cumpărată în 2011 și altul BMW din 1991.

În declarația de avere, iubitul Andreei Marin a precizat și că nu deține metale prețioase, bijuterii, tablouri sau alte opere de altă și că nu are datorii la bancă.

Ce spune Andreea Marin despre meseria iubitului ei

Cu toate acestea, diplomatul are active financiare. Acum trei ani, potrivit declarației sale de avere, în cele trei conturi ale lui Adrian Brâncoveanu se găseau 1.211 de euro, 30, 614 de dolari și 3,452 de lei.

Acum ceva timp, Andreea Marin a povestit motivul pentru care partenerul ei a ales să se întoarcă în România, precum și faptul că diplomatul călătorește adesea peste hotare, în interes de serviciu.

„A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă – eu – aici, el – în Africa.

Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman.

Îl însoţesc fără să stau permanent, pentru că ar însemna să renunţ la tot ceea ce fac aici şi asta nu se poate.

Şi, mai cu seamă, nu se poate să renunţ la grija faţă de copilul meu, al cărui drum este deocamdată aici. Însă noi am găsit calea de mijloc prin care să facem ca lucrurile să fie bune pentru toţi”, declara Andreea Marin pentru OK! Magazine.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record. Cine era John Jacob Astor
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Capital.ro
Florile care atrag bogăția și succesul în viața ta ca un magnet. Cu bujorul dai lovitura!
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Cine CÂȘTIGĂ alegerile în BUCUREȘTI. RĂSTURNARE de SITUAȚIE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro