Ce a spus Andreea Marin după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete”

Ce a spus Andreea Marin după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete”
Ce a spus Andreea Marin după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta de televiziune privește doar spre viitor!

Ce a spus Andreea Marin după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt împreună încă din anul 2017 și, la început, au fost foarte discreți cu privire la legătura pe care au dezvoltat-o. Acum, însă, vedeta mult îndrăgită de români a vorbit mai pe larg despre bărbatul care i-a cucerit inima, aparent în mod iremediabil.

Ce a spus Andreea Marin după 5 ani de relație

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unele dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Ambii parteneri au păstrat discreția cu privire la viața lor personală și au stat departe de camerele de filmat. Inclusiv în declarațiile făcute în spațiul public, cei doi au fost destul de rezervați.

În ciuda faptului că au trecut cinci ani de la momentul în care au decis să își împletească drumurile în viață, se pare că dragostea dintre cei doi este din ce în ce mai puternică. Andreea Marin a recunoscut că nu regretă absolut deloc decizia pe care a luat-o, anume cea de a continua să creadă în iubire.

Încă de la începutul relației, jurnalista avea doar cuvinte de laudă la adresa partenerului său. Ba chiar am putea să spunem că frumoasa brunetă făcea exces de complimente când vorbea despre Adrian Brâncoveanu. A spus fanilor săi că este un om foarte asumat, cald și de o bunătate profundă. Crede puternic că între ea și iubitul ei există o potrivire aparte.

Sacrificiul făcut de Adrian Brâncoveanu pentru iubita lui

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții. Că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale”, a spus Andreea Marin, într-o intervenție la postul de televiziune Antena Stars.

Adrian Brâncoveanu a fost, într-adevăr, cucerit de caracterul și personalitatea Andreei Marin. A dovedit-o cât se poate de clar când a renunțat la locul de muncă din străinătate pentru a-și putea construi un viitor împreuna cu vedeta de televiziune. Asta nu înseamnă, însă, că relația lor este lipsită de provocări.

„E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea. Există și momente când avem căderi. Suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin. Știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor”, a mai spus Andreea Marin.

Jurnalista a precizat că nu vrea să se împiedice în lucrurile din trecut, pe care oricum nu le mai poate controla. Andreea Marin profită de fiecare eveniment al vieții sale pentru a privi cu încredere spre viitor.