Cu ce se ocupă Cosmin Cernat cât timp emisiunea Exatlon este în pauză. Mulți l-au văzut făcând asta

Cosmin Cernat este prezentatorul show-ului de televiziune Exatlon, difuzat de postul de televiziune Kanal D, însă vedeta nu stă degeaba în perioada în care emisiunea este în pauză. El prezintă și promovează diferite evenimente publice și poate fi văzut la meciurile echipei naționale, fiind, de asemenea, jurnalist sportiv.

Cosmin Cernat prezintă evenimente cât timp Exatlon este în pauză

Cu o voce inconfundabilă, Cosmin Cernat a dat viață de-a lungul timpului concursului Exatlon, emisiune ce a putut fi urmărită la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a primit o sumă uriașă pentru a prezenta concursul filmat în Republica Dominicană, iar când filmările au ajuns la final, a revenit la ceea ce face de obicei.

Cosmin Cernat prezintă și promovează diferite evenimente publice, după cum se poate observa și din postările sale de pe rețelele de socializare. Iar aceste evenimente sunt dintre cele mai importante. Prezentatorul TV a putut fi văzut în compania selecționerului echipei naționale, Cosmin Contra, dar și alături de alte nume mari din fotbalul românesc și nu numai.

Cosmin Cernat și-a făcut debutul în presa sportivă în anul 1994, la redacția de Sport a ziarului Dimineața. S-a mutat la TVR în 1997, iar din 2007 lucrează pentru Kanal D. A fost redactor-șef al Știrilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor Fluier de start și Fluier final. De-a lungul timpului a prezentat emisiunile Ploaia de stele, Spune-mi prețul , Stele de 5 stele și Șatră. A fost, de asemenea, comentator de handbal, atletism, baschet și sporturi de iarnă. A comentat Jocurile Olimpice la șapte ediții consecutive.

În 2010, a plecat de la Kanal D la redacția de Sport a TVR, unde a prezentat Studiourile UEFA Champions League, meciurile echipei naționale de fotbal și transmisiunile sportive speciale. În prezent, Cosmin Cernat este prezentatorul reality show-ului Exatlon, dar cum emisiunea este în vacanță, el poate fi văzut acum la evenimentele publice pe care le prezintă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI