Cu ce se ocupă asociația lui Alexandru Cumpănașu. A primit un milion de lei pentru aceste broșuri

Cu ce se ocupă asociația lui Alexandru Cumpănașu. A primit un milion de lei pentru aceste broșuri
Cu ce se ocupă asociația lui Cumpănașu?

Au trecut nu mai puțin de șapte săptămâni de când țara este într-o continuă confuzie și frică. Din păcate, nimeni și nimic nu a putut arăta o concluzie a celor petrecute, iar lucrurile par a fi mai în beznă decât erau înainte. Multe întrebări se îndreaptă spre Alexandru Cumpănașu. Cu ce se ocupă, de fapt, asociația sa și care sunt lucrurile pe care ar vrea ca oamenii să nu le afle?

Cu ce se ocupă asociația lui Alexandru Cumpănașu?

După ce s-a aflat că Alexandru Cumpănașu era o rudă cu mult mai îndepărtată de Alexandra Măceșanu decât a spus acesta la început, din ce în ce mai multe întrebări s-au îndreptat către el. Despre bărbat se știe că deține o asociație care nu este deloc străină de contractele cu statul. Majoritatea dintre ele au și fost semnate de curând, sub guvernul Vioricăi Dăncilă.

Acesta a uimit cu anunțul pentru alegerile prezidențiale, mai ales după tragedia la care s-a abătut asupra familiei sale, majoritatea au crezut că se folosește de evenimentul trist pentru a înduioșa. Cumpănașu a susținut că dorește să se lupte cu sistemul, statul mafiot și corupt, conform unei anchete jurnalistice realizate de către libertatea.ro.

C ce se ocupă, de fapt, asociația lui Alexandru Cumpănașu?
C ce se ocupă, de fapt, asociația lui Alexandru Cumpănașu?

De ce se crede specialist în politica externă?

În anul 2018, asociația condusă de Cumpănașu, n.r.: AID – Asociația pentru Implementarea Democrației, s-a bucurat de un milion de lei de la Guvern pentru nenumărate broșuri cu texte copiate de pe pagina Jandarmeriei Române și chiar de pe Wikipedia. Finanțarea a fost făcută cu ajutorul unui concurs realizat de Centenar, strict pentru proiectul „Românismul: trecut, prezent și viitor”. Una peste alta, din milionul de lei de la Guvern, nu mai puțin de 837.080 i-au revenit candidatului la prezidențiale pentru drepturile de autor și alte plăți complexe.

 „Sunt specialist în politică externă, pentru că am realizat emisiunea Ambasador, la Realitatea TV, și sunt calificat și ca istoric, pentru că predau la Colegiul Național de Apărare și am fost activist civic zeci de ani. Cine ar putea ști mai bine decât mine cum era societatea civilă la 1918?”
Alexandru Cumpănașu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI