Cu ce se ocupă amanta lui Alin Oprea. Femeia măritată a făcut o greșeală fatală și a fost depistată de Larisa

Cu ce se ocupă amanta lui Alin Oprea. Femeia măritată a făcut o greșeală fatală și a fost depistată de Larisa

Noi detalii incredibile apar despre divorțul momentului, cel al lui Alin Oprea de la Talisman. Astfel, relația sa interzisă ar fi ieșit la iveală după ce iubita acestuia s-ar fi fotografiat chiar în casa lui.

Cu ce se ocupă amanta lui Alin Oprea

După un mariaj de 22 de ani, Alin Oprea s-a despărțit de Larisa, femeia care i-a dăruit doi moștenitori. Conform Cancan.ro, relația interzisă a acestuia cu soția unui renumit afacerist din Clu a ieșit la iveală după ce, în mod surprinzător, a ”scăpat” în online o imagine făcută chiar în căminul conjugal al cântărețului, iar soția lui Alin Oprea ar fi recunoscut pe loc decorul. Mai mult, se pare că tânăra chiar își făcuse un obicei din a posta diferite poze pe rețelele de socializare, în care făcea referire la relația ei cu Alin Oprea. Ea ar fi folosit în diferite postări un ”Limbaj codificat”, ”A” și ”O”, la mijlocul unor cuvinte din descriere.

”L-a transformat radical”

”L-a transformat radical. Duce spre un cocalar-manelist. După ce a cunoscut-o, Alin și-a schimbat stilul vestimentar. A început să poarte pantaloni de piele cu pantofi de lac, maletă și lanț peste”, au declarat apropiații artistului pentru sursa citată.

Aparent, relația lui Alin Oprea cu soția cunoscutului afacerist din Cluj ar fi debutat în urmă cu aproximativ patru ani. Sursele Cancan.ro susțin că iubita cântărețului ar fi ținut să facă public, pe o rețea de socializare, un mesaj controversat.

În plus, iubita măritată a lui Alin Oprea ar fi deprins spiritul întreprinzător de la fostul ei partener de viață, cu care are doi copii. Potrivit unor surse din anturajul ei, aceasta ar fi pus bazele unei afaceri care nu ar fi privită de toată lumea cu ochi buni, și anume, un studio de videochat.

Amanta lui Alin Oprea, sursa foto: Cancan.ro
Amanta lui Alin Oprea, sursa foto: Cancan.ro

De ce s-a destrămat trupa Talisman

Reamintim că trupa Talisman a luat ființă în anul 1996 și i-a avut ca interpreți pe Alin Oprea și Tavi Colen. În anul 2006 însă, cei doi au rupt colaborarea, când Tavi a luat decizia de a se retrage. Atunci, avea să îi aducă reproșuri colegului său, Alin.

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care, din păcate, nu am putut să vin să vi-l arăt”, spunea Tavi Colen despre motivele care ar fi condus la destrămarea trupei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI