Cu ce se ocupă acum soprana cu voce de aur de la Românii au Talent. Andra i-a dat Golden Buzz

Cu ce se ocupă acum soprana cu voce de aur de la Românii au Talent. Andra i-a dat Golden Buzz
Soprana care a primit Golden Buzz la Românii au talent trăiește o dramă.

O soprană cu voce de aur care a reușit să surprindă telespectatorii de la emisiunea ,,Românii au talent” trăiește o adevărată dramă. Aceasta nu poate să își câștige traiul așa cum ar vrea cu ajutorul pasiunii sale, iar acum lucrează pe unde  apucă. Cântăreața a primit în urmă cu cinci ani marele Golden Buzz de la Andra Măruță, dar asta nu a ajutat-o deloc. Deși mulți au crezut că show-ul îi va oferi vizibilitate, solista a ajuns din nou într-un punct mort al carierei. Cu ce se ocupă acum și despre cine este vorba?

Soprana cu voce de aur care trăiește o dramă: ce a ajuns să facă după ce a luat Golden Buzz de la Andra?

Mulți români au văzut cum în majoritatea cazurilor oamenii talentați care ajung în prim-plan în concursurile de talente televizate nu ajung să fie propulsați de show-uri.

Mai mult decât atât, alții chiar o iau de la zero după ce au parte de astfel de apariții. În cazul acesta se află și Paula Rad. Concurenta a reușit să uimească o țară întreagă cu prestația sa de la ,,Românii au talent”.

Soprana a fost răsplătită pentru momentul deosebit de Andra cu un Golden Buzz care nu s-a lăsat mult așteptat. Din păcate, la cinci ani de la clipa în care credea că succesul este aproape o găsim pe Paula departe de scenă.

Gloria din 2017 s-a stins, iar acum nu-și poate permite să se întrețină așa cum ar fi vrut din pasiunea sa pentru muzică, astfel că a acceptat orice colaborare care i-a sărit în cale.

,,Mi-e foarte dor de scenă”

,,După performanța de la PRO TV tot nu am găsit un loc de muncă la Operă. Ceea ce fac eu acum însă e să mai cânt pe la evenimente. Pentru un post de solistă, n-am mai bătut la nicio ușă, prefer să rămân pe partea asta, de colaborări, orice fel de gen de muzică. Nu cânt piese din repertoriul Andrei, îmi place mai mult muzica străină.

Am fost o vreme la nunți, apoi a venit pandemia, sper să mă mai aduc, să mă mai cheme. Aștept o propunere, mi-ar plăcea să cânt și la București, un muzician adevărat poate să cânte orice, nu să se axeaze pe un singur gen.

Sunt tot în Cluj, am fost pe la evenimente. Trebuie însă să fii recomandat și să-ți placă să cânți din toate genurile. Mi-e foarte dor de scenă!”, a povestit Paula Rad, pentru ego.ro.

Bruneta ar fi sperat la mai mult noroc în viață pentru că simte că timpul trece, iar ea încă nu se află în punctul dorit pe plan artistic.

Urmăriți Playtech.ro și pe