20 mart. 2024 | 20:35

Cu ce să ştergi geamurile pentru a nu se mai depune praf pe ele. Doar gospodinele adevărate ştiu secretul

Utile
Cu ce să ştergi geamurile pentru a nu se mai depune praf pe ele. Doar gospodinele adevărate ştiu secretul
Soluția care curăță eficient geamurile

Curățenia în locuință le dă mari bătăi de cap gospodinelor, mai ales când vine vorba de ștergerea geamurilor. Dacă vă confruntați cu depunerea prafului, aflați că există un truc genial care îl ține departe de geamuri! Cu ce să le ștergi ca să arate impecabil?

Cu ce să ştergi geamurile pentru a nu se mai depune praf pe ele

Geamurile se murdăresc cel mai repede, mai ales dacă plouă sau se depune praf pe ele. Unele gospodine folosesc produse din comerț pentru a le șterge, însă de cele mai multe ori, acestea nu sunt eficiente. Există multe trucuri pentru curățarea eficientă a geamurilor, pe care cu siguranță nu le știați până acum.

Praf de copt în apa cu care vei spăla geamurile

O femeie a vrut să afle dacă există și alte metode prin care poate curăța geamurile rapid. După ce a navigat pe internet, aceasta a găsit un truc extrem de util. Deși este folosit des în bucătărie, la prepararea prăjiturilor, praful de copt poate fi de mare ajutor și la procesul de curățare. Acest ingredient este ușor de utilizat pentru spălarea geamurilor, iar efectul este spectaculos!

Tot ce trebuie să faceți este să dizolvați un pliculeț de praf de copt într-un litru de apă și să ștergeți geamurile cu amestecul obținut. Imediat veți observa cum praful va dispărea instant și se va depune și mult mai greu pe geamuri.

Praful de copt este eficient și pentru a curăța ramele ferestrelor. Aplică produsul pe zonele pe care vrei să le igienizezi și apoi pulverizează peste un amestec pe bază de apă, oțet și detergent de vase. Freacă bine cu o perie și apoi șterge cu o cârpă uscată!

Vezi și: Cum albeşti termopanul îngălbenit. Ingredientul secret e chiar în cămara ta, e cea mai ieftină variantă

Cum cureți termopanul îngălbenit

Curățarea ramei ferestrelor și a pervazurilor din PV poate fi un proces anevoios, dar există soluții minune care le fac să arate ca noi. Spre exemplu, bicarbonatul de sodiu. Cum să folosiți bicarbonat de sodiu pentru a curăța ferestrele termopan galbene? Este destul de simplu.

Turnați bicarbonat de sodiu într-un bol mare. Adăugați apă rece. Amestecați până când obțineți o pastă ușor groasă. Întindeți pasta pe suprafețele din PVC cu ajutorul unui burete neabraziv umed. Frecați bine suprafața, iar mai apoi clătiți. La final, ștergeți cu un prosop uscat.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Macron, din ce în ce mai înverșunat. Noi declarații alarmante
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Statul plăteşte câte 15.000 de lei. Românii ce vor primi cele 2 vouchere. E urgent
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro