Cu ce medie generală a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul. Ce vrea să facă Eliza după BAC (exclusiv)

Cu ce medie generală a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul. Ce vrea să facă Eliza după BAC (exclusiv)
Fiica Adrianei Iliescu a terminat liceul cu o medie impresionantă

Fiica Adrianei Iliescu a crescut frumos, iar acum a reușit să termine ciclul liceal ca șefă de promoție. Urmează unul dintre cele mai importante examene, Bacalaureatul, însă Eliza Iliescu nu are emoții. Ce facultate vrea să urmeze?

Fiica Adrianei Iliescu, șefă de promoție

Acum că a terminat liceul, Eliza are de gând să urmeze cariera mamei sale, așa că vrea să se înscrie la cursurile Facultății de Litere, dar și cea de Filosofie. La 17 ani, fiind fiica celei mai vârstnice românce care a devenit vreodată mamă, Eliza a terminat liceul ca și șefă de promoție.

Proaspăta absolventă a stat de vorbă cu impact.ro și susține că a terminat liceul cu o medie generală impresionantă, de „peste 9,50”. Nu a spus cu exactitate, deoarece nu vrea să se laude.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a spus Eliza.

Întrebată cum au fost pentru ea anii de liceu din postura de „mică-vedetă”, Eliza spune că nu s-a considerat niciodată ca fiind într-o asemenea postură și că vrea să fie văzută ca un om normal, așa cum îi vede și ea pe cei din jur.

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a povestit Eliza pentru impact.ro.

Ce are de gând să facă după Bacalaureat

Examenul maturității bate la ușă, iar dacă pentru alții este un motiv de stres, Eliza spune că nu are emoții deloc și că este pregătită în totalitate. După ce va absolvi, vrea să se înscrie, în paralel, la două facultăți, Facultatea de Litere și ce de Filosofie, ambele fiind în București.

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, sună actuala ei dorință privind viitorul profesional.

Citește și: Ce medie are Eliza Iliescu la finalul anului școlar. Puțini copii din România reușesc performanța asta EXCLUSIV

Urmăriți Playtech.ro și pe