Cu ce fel de modele Dacia va fi dotată Poliția Română. Ministrul Marcel Vela a anunțat oficial

Au fost prezentate noile modele Dacia care vor intra în dotarea Poliției Române

Poliția Română va fi dotată cu noi modele Dacia, după cum a anunțat ministrul Internelor, Marcel Vela. În plus, acestea vor fi inscripționate cu noile însemne ale Poliției Române, care seamănă mai mult cu înscrisurile oamenilor legii din Germania și din alte state europene.

Au fost prezentate noile modele Dacia care vor intra în dotarea Poliției Române

Astfel, Poliția Română și Automobile Dacia au ajuns la o înțelegere pentru achiziția unor automobile Duster, Logan și Dokker pentru utilizarea lor de polițiști în misiunile operative. Ministerul de Interne a anunțat că Marcel Vela și Christophe Dridri, director al Groupe Renault România, s-au întâlnit pentru a pune la punct ultimele detalii privind achiziția și livrarea autospecialelor de poliție. Marcel Vela a văzut personal mașinile Dacia care urmează să intre în dotarea Poliției Române. 

„Pentru Poliția Română este esențial să creștem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliție din țară, întrucât știm foarte bine că reducerea timpilor de intervenție operativă salvează vieți. Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de a avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre”, a declarat ministrul afacerilor interne, Marcel Vela.

Au fost prezentate noile modele Dacia care vor intra în dotarea Poliției Române
Au fost prezentate noile modele Dacia care vor intra în dotarea Poliției Române

Odată cu noile autospeciale, va fi prezentată și noua siglă a Poliției Române

Autospecialele sunt pregătite pentru a răspunde cerințelor operative ale Poliției Române. Astfel, acestea sunt dotate cu sisteme acustice și vizuale, dar și alte dispozitive specifice muncii de poliție. Contractele de achiziție și furnizare vor fi încheiate pe 5 iunie, anunță MAI.

Autospecialele prezentate ministrului de Interne cuprind și noile mașini Duster inscripționate cu noua grafică pe care Poliția ar urma să o folosească pe mașinile sale. Cel care a venit cu propunerea unei sigle noi a fost chiar ministrul Marcel Vela.

Noua siglă care va apărea pe autospecialele noi schimbă complet designul cu care eram obișnuiți cu toții și seamănă cu mașinile utilizate de polițiile din alte state din Europa, precum Germania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI