Cu ce echipă semnează Lionel Messi, la doar câteva zile după ce a câștigat titlul mondial. „Există un acord verbal”

de: Sorin Barbu
22 12. 2022

Lionel Messi a decis la ce echipă va juca din vară. „Le Parisien” scrie că starul argentinian le-a transmis conducătorilor lui PSG că este gata să semneze un nou contract. Informația a fost confirmată și de reputatul jurnalist Fabrizio Romano, care a spus că fotbalistul a fost „tatonat” și de FC Barcelona.

Lionel Messi rămâne la PSG. Argentinianul va semna noul contract peste câteva zile

La doar câteva zile după ce a câștigat titlul mondial cu naționala Argentinei, Lionel Messi a decis la ce echipă va juca din vară. „Le Parisien” anunță că fotbalistul va semna cu PSG o înțelegere pe încă un an, deși în ultima perioadă s-a spus că ar fi tentat de o întoarcere la FC Barcelona sau de o aventură în fotbalul din campionatul nord-american, unde este „ademenit de David Beckham.

Informația a fost confirmată și de jurnalistul Fabrizio Romano: „Există deja un acord verbal cu PSG. Messi e convins să rămână cel puțin încă un sezon. Încă nu a fost nimic semnat, totul e verbal, dar întâlnirea decisivă e deja programată. Urmează să fie stabilit salariul și durata contractului”.

Jurnalistul a precizat că nu știe care va fi salariul jucătorului, dar este clar că cifrele vor fi foarte bune, după ce Messi a fost omul decisiv în lupta pentru al treilea titlu mondial din istoria naționalei sud-americane. Messi a sosit la PSG în vara anului 2021. În primul an a avut un contract de 30 de milioane de euro pe sezon, iar acum câștigă 40 de milioane de euro.

„Le Parisien” susține că discuțiile pentru noul contract au avut loc chiar în Qatar în timpul turneului final și că înțelegerea va fi semnată și oficializată peste câteva zile, după ce fotbalistul se va întoarce din vacanța din Argentina. Messi este un punct important pe agenda lui Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, care își dorește foarte tare ca echipa pe care o conduce să câștige trofeul Champions League.