Cu ce bărbați celebri s-a iubit Anamaria Ferentz, înainte să plece în SUA. Ce spunea despre Țiriac

de: Ana Chivu
07 12. 2019

Anamaria Ferentz are la activ câteva relații eșuate, toate cu bărbați celebri din România. Care sunt domnii care i-au furat inima, înainte să-și găsească liniștea în Statele Unite ale Americii? Au fost sau nu adevărate zvonurile despre Țiriac?

Ce ce bărbați celebri s-a iubit Ferentz?

Anamaria Ferentz a revenit în atenția presei mondene după ce a suferit un accident grav în America. Cunoscuta cântăreață, în vârstă de 44 de ani, este fericită acum că a scăpat cu viață dintr-un accident de mașină. “O zi frumoasă să fii în viaţă! Un accident de maşină m-a speriat teribil şi m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracţiune de secundă. Sunt încă în stare de şoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie”, a spus Ana. Cu toate că ea era cunoscută în România datorită faptului că a pătruns în domeniul muzicii, era în atenția tuturor și datorită relațiilor cu diverse persoane cunoscute precum: Truică sau Marcel Toader. Din păcate, deși a câutat iubirea, pare că a găsit mai multe controverse. S-a zvonit într-o perioadă că a avut o relație cu milionarul Remus Truică, în timp ce știa că soția acestuia era însărcinată. Aceasta a elucidat misterul și a susținut că niciodată nu și-a propus să-și clădească fericirea pe nefericirea altuia.

„Mama pe mine m-a educat cum trebuie și mi-a spus să nu-mi clădesc fericirea pe nedericirea altuia. Eu nu am luat niciodată barbatul nimănui, nu am știut niciodata de nici o soție însărcinată. Pot declara cu mâna pe inimă că nu a fost intenția mea și nu am lăsat nici un copil pe drumuri. Nu am vrut să rănesc pe nimeni”
Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz, despre relațiile de-a lungul timpului cu bărbații celebrii ai României

Ce spune despre Țiriac? A fost sau nu iubire între ei?

Întrebată despre zvonurile care arătau că ea ar fi avut o legătură mai intimă cu Țiriac, Ana a susținut că nu s-a petrecut nimic între ei, dar a avut numai cuvinte de laudă la adresa afaceristului, semn că îl apreciază mult.

„Ion Tiriac ar putea fi barbatul ideal. E barbatul ideal pentru foarte multe femei. Pentru ca este educat, manierat, are gusturi bune, are tot ceea ce trebuie. Comportamentul fata de o femeie cred ca este foarte frumos”
Anamaria Ferentz