Cu ce bărbat celebru a fost surprinsă Cristina Belciu, după despărțirea de Cristi Boureanu FOTO

de: Bișinicu Andreea
20 07. 2022

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, Cristina Belciu are destul de mult succes și înafara hotarelor țării. Fosta iubită a lui Cristi Boureanu a fost surprinsă, recent, în compania unuia dintre cei mai cunoscuți tineri actori de la Hollywood. Despre cine este vorba.

Cu ce actor celebru de la Hollywood a fost văzută Cristina Belciu

Povestea de iubire dintre Cristina Belciu și afaceristul Cristi Boureanu a ajuns la final, după doar câteva luni de zile.

Cu toate acestea, actrița nu duce lipsă de admiratori, fiind una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, o domnișoară perfect conștientă de atuurile sale fizice evidente.

Recent, Cristina Belciu a participat la festivalul de la Ischia, insula italiană unde s-a și stabilit acum câteva luni, în cadrul căruia a primit un premiu care-i recunoaște calitățile actoricești.

Dar asta nu este tot, întrucât influencerița a fost surprinsă în compania lui Vito Schnabel, un celebru vânzător de artă din Statele Unite ale Americii, bun prieten cu Andrew Garfield, actorul care-l interpretează pe „Spiderman” în cea mai recentă seria a filmelor Marvel.

Mai mult de atât, fosta iubită a lui Cristi Boureanu a reușit să se împrietenească și cu Andrew Garfield, alături de care s-a fotografiat la un eveniment monden. Cristina Belciu și Vito Schnabel ar fi petrecut momente de neuitat împreună, în romantica Italie, potrivit celor de la click.ro.

Vito Schnabel a avut o relație de un an de zile cu actrița Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp. Cei doi s-ar fi despărțit din cauza distanțelor lungi pe care le aveau de parcurs pentru a se întâlni. Înainte de Amber Heard, milionarul s-a iubit cu Heidi Klum și românca Mădălina Ghenea.

Cristina Belciu a rămas prietenă cu Cristi Boureanu?

Cristina Belciu și Cristi Boureanu s-au despărțit acum câteva luni, dar, cu toate acestea, se pare că cei doi au păstrat o relație de amiciție. Drept dovadă, celebrul om de afaceri a ținut să-și facă apariția la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a frumosului manechin, în Italia.

La sfârșitul lunii mai, Cristina Belciu a împlinit 25 de ani și s-a celebrat cu mare fast pe meleagurile italiene, alături de cei apropiați și dragi, acolo unde Cristi Boureanu a surprins-o pe fosta lui parteneră cu daruri și flori.

„Mi-am petrecut ziua alături de nişte prieteni, în Ischia. A fost magic. Insula este superbă, am petrecut 3 zile şi 3 nopţi, ca în basme. A venit cu flori şi cadouri Cristi. Mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă.

Habar nu aveam, dar mă bucur că mi-a fost alături pentru că, în ciuda a ceea ce se scrie despre noi, avem o relaţie apropiată. Faptul că a venit acolo arată că prietenia noastră este una frumoasă.”, spunea actrița, atunci.