Cu ce-a rămas Selly după filmarea primului sezon din serialul „La muncă!”. Unde i-a plăcut cel mai mult: „Ai experiență” EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
19 10. 2022

Andrei Șelaru, cunoscutul vlogger Selly, are o sumedenie de amintiri de excepție la finele primului sezon în care a filmat serialul „La Muncă!”, pe care l-a difuzat pe Internet. La 21 de ani, Selly a filmat nu mai puțin de 12 episoade, toate difuzate din primăvara acestui an încoace, scoțând în evidență specificul anumitor locuri de muncă, multe dintre ele nu foarte apreciate de către societate. Rând pe rând, Selly și diverșii săi parteneri ocazionali au fost fie alpiniști utilitari, fie asistent de dentist, fie gunoieri, fie agenți imobiliari, fie au lucrat la fast-food sau au testat diverse jocuri video.

Cu ce-a rămas Selly după filmarea primului sezon „La muncă!”

„Cel mai bine m-am simțit în rândul colectivului Saormeriei de la Dristor. Sunt acolo niște băieti minunați. Și acum, după ceva vreme, când mai trec pe acolo, că deh, la anumite ore nu prea mai ai alte variante sau pofte, si dau vreo comandă, ei râd și mă invită să mi-o prepar singur. < Hai Selly, puneți șorțul și vino lângă noi, să ți-o prepari singur, că doar ai experiență de acum! >. Așa îmi spun!”, rememorează Selly pentru redacția Playtech-Impact aventurile sale pe această temă.

El trece tot la capitol amintiri plăcute și deosebite și aspectele meseriei de pescar: „Mi-a plăcut mult și povestea legată de meseria de pescar. Să vezi răsăritul de soare pe valurile Mării Negre e ceva de nedescris și de neratat!”.

În schimb, cel din urmă episod al primului sezon, cel dedicat meseriei de militar, a fost așa cum chiar el afirmă, extrem de greu.

„Cel mai obositor mi s-a părut toată treaba cu meseria de militar. Îmi amintesc și acum că am început totul pe la la patru dimineata și la nouă deja aveam impresia că suntem la ora prânzului. Episodul acela a fost epuizant și mi-a arătat că cei care îmbrățișează această meserie pot deveni oricând modele și pentru mine, și pentru alții”, a adăugat același Selly.

El susține că a realizat acest prim sezon plecând de la ideea de a demonstra oricui că orice fel de muncă, chiar și aceea care nu se face la birou, e una ce merită atenția oamenilor.

„Într-un fel am fost influențat și de spusele unora cum că a fi influencer nu e o meserie. Că ce s-ar face cei care practică azi o asemenea meserie, în cazul în care de mâine s-ar închide pe neașteptate rețelele sociale?! Prin tot ce am propus am încercat să le arăt tuturor că munca nu e de ignorat și nici de râs de ea. Pentru fiecare episod am muncit zile bune, alături de o întreagă echipa”, indică cunoscutul vlogger.

La final, când a tras linie, Selly e foarte încântat de munca sa:

„Știu că am făcut o treabă apreciată, fiindcă înainte de a începe acest serial eram urmărit pe Internet în special de elevi de liceu și de studenți. După, am constatat că am atras și persoane de peste 23 de ani și chiar mai în vârstă. Acum audiența vine și din rândul celor cu vârste mai mari!”.

Citește și: Noul proiect pregătit de Selly. Fanii lui sigur se vor înghesui să îl vadă în ipostaza asta EXCLUSIV

La final, Selly ne-a mai precizat că din luna decembrie va porni cel de-al doilea sezon din serialul său „La muncă!”, în care promite alte numeroase surprize.