Cu câți bani trăiesc lunar Adriana Iliescu și fata ei. Care este adevărul, de fapt, despre Eliza

Adriana Iliescu se descurcă greu cu banii. Cu cât reușește să o întrețină pe fetița ei? 

Adriana Iliescu și Eliza se descurcă greu cu banii, dar cu toate astea sunt fericite că se au și trăiesc fiecare minut. Cu câți bani reușesc să-și ducă viața de o zi pe alta cele două? Deși trăiesc modest, se bucură de fiecare clipă.

Adriana Iliescu reușește să-i ofere un trai modest fiicei sale

Adriana Iliescu a intrat în cartea recordurilor datorită vârstei extrem de înaintate pe care a avut-o când a născut-o pe singura sa fiică. Aceasta și-a dorit nespus de mult să aibă un copil, iar când a rămas însărcinată a simțit în sfârșit că visul ei a devenit realitate. Cu toate astea, anii trec, iar sprijinul pe care i-l mai poate oferi micuței sale se diminuează din cauza bătrâneții.

Mai mult decât atât, lucrurile sunt cu atât mai dificile pentru că nici din punct de vedere material nu stau prea bine. Adriana locuiește cu fiica sa într-un apartament modest din București, iar cu ajutorul pensiei femeia reușește să îi asigure Elizei un acoperiș deasupra capului, mâncare, îmbrăcăminte și o educație ca la carte, mai cu seamă că ea însăși a fost profesor universitar. Adriana Iliescu a ajuns la vârsta onorabilă de 82 de ani, în timp ce fiica ei se bucură de cei 16 ani pe care urmează să-i îndeplinească în luna ianuarie.

Cu câți bani pe lună se descurcă Adriana Iliescu?
Cu câți bani pe lună se descurcă Adriana Iliescu?

Cu câți bani trăiesc lunar cele două?

Adolescenta este elevă în clasa a XI-a la Liceul Dimitrie Paciurea din București și este cunoscută ca fiind o fată silitoare, cuminte și educată. Fata a învățat încă de foarte mică să se gospodărească singură, Adriana Iliescu încercând încă din copilărie să o pregătească pentru orice i-ar oferi viața. Bursa pe care a obținut-o Eliza în cadrul școlii este importantă în bugetul familiei, pentru că suma se adaugă la pensia de profesoară a Adrianei, care luna trecută a fost de 2.000 de lei, iar după majorare a mai crescut cu aproximativ 300 de le, arată wowbiz.ro. Bursele de merit se acordă în funcție de media generală pe semestru sau anuală.

Până în media 8,50 se primesc de la 70 de lei la 300 de lei/lună, în funcție de perioadă. La media luată de Eliza, venitul celor două s-a majorat cu 250-300 de lei/lună. Cu toate astea, cea cunoscută drept „cea mai bătrână mama din România” nu se plânge niciodată și-și trăiește momentele de fericire. ”Mulțumesc lui Dumnezeu, bine. Sănătoase să fim. Pensia mea ajunge să trăim așa cum ne-am obișnuit”, a spus Adriana Iliescu recent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI