Iahtul lui Cristiano Ronaldo, surprins pe insula Formentera, lângă Ibiza. Cât cheltuie starul lui Juventus pentru vacanța de lux

Iahtul lui Cristiano Ronaldo, surprins pe insula Formentera, lângă Ibiza. Cât cheltuie starul lui Juventus pentru vacanța de lux
Momente dramatice pentru Cristiano Ronaldo: a zburat de urgență în Portugalia după ce mama sa a făcut atac cerebral. Care e starea femeii

După un sezon lung la capătul căruia a câștigat titlul de campion în Italia cu Juventus Torino, Cristiano Ronaldo a plecat în vacanță. Și nu oriunde, ci pe insula Formentera, în apropiere de Ibiza. Starul portughez a mers în locația de lux alături de iubita sa, Georgina Rodriguez, a închiriat un iaht cu o sumă fabuloasă și s-a dat cu skijet-ul.

Pentru ce sumă poate fi închiriat iahtul lui Cristiano Ronaldo

Iahtului pe care Cristiano Ronaldo petrece clipe de neuitat alături de iubita sa costă aproximativ 16.700.000 de euro și poate fi închiriat cu 200.000 de euro pe săptămână. Vasul poartă numele Africa I și a fost produs de compania italiană Benetti, în anul 2010. A trecut printr-un proces de renovare anul trecut și a ajuns să fie un paradis plutitor. Are 6 cabine în care pot intra până la 12 persoane, iar instalația de aer condiționat este atât de performantă încât acoperă chiar și puntea.

Iahtul lui Ronaldo poate fi închiriat cu 200.000 de euro pe săptămână
Iahtul lui Ronaldo poate fi închiriat cu 200.000 de euro pe săptămână

Când vor să se relaxeze, Cristiano și Gerogina pot folosi un jacuzzi spațios, instalat pe una dintre punți. Iahtul mai este dotat cu o sală de fitness, astfel că Ronaldo se poate menține în formă chiar dacă nu se află în cantonament cu echipa. Și ca să poată să posteze pe Facebook și Instagram toate fotografiile făcute în vacanță, vasul are și Wi-Fi.

În plus, iahtul este dotat și cu două skijet-uri, tobogan cu apă și echipamente folosite pentru sărituri. De asemenea, pe punte există și un sistem de cinema cu proiector Sony Ultra HD 4K, numai bun pentru un film privit noaptea, sub stele.

Zilele trecute, Georgina a fost surprinsă în timp ce servea o gustare, iar Cristiano executa câteva sărituri în apă, în timp ce fiul său, Cristiano Jr, se dădea pe tobogan. Ei au fost vizitați la un moment dat de Maurizio Sarri, noul antrenor al lui Juventus Torino.