CTP, val de replici dure la adresa lui Eugen Teodorovici. „Marțafoi odios!”

CTP, val de replici dure la adresa lui Eugen Teodorovici. „Marțafoi odios!”
CTP îl atacă dur pe fostul Ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici. Foto: Inquam Photos

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cu umorul oratoric specific, îl critică aspra pe fostul Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, pentru atitudinea sa inadecvată pe care a avut-o în nenumărate cazuri la adresa actualului ministru liberal de Finanțe, Florin Cîțu.

Cîțu vs Teodorovici. Războiul continuă

Iar dacă ceilalți social-democrați pare că s-au resemnat cu gândul că au pierdut guvernarea odată cu moțiunea de cenzură care a rezultat cu demisia Cabinetului Dăncilă, Eugen Teodorovici, pare să fie unul din puținii, dacă nu chiar singurul care încă nu poate depăși acest lucru. Acest aspect este confirmat de ieșirile pe care le-a avut des în spațiul public în care l-a ironizat pe Florin Cîțu, potrivit Digi24.

Săptămâna aceasta, pe holurile Parlamentului chiar în timp ce actualul Ministru de Finanțe dădea declarații jurnaliștilor, după ce moțiunea simplă împotriva sa fusese adoptată de Senat, Eugen Teodorovici a trecut prin spatele lui și i-a spus:

„Trage o liniuță la Guvern!”, iar ulterior, după ce s-a îndepăratat a mai adăugat: „Vezi că iese praful de la nas”.

Momentul în care Eugen Teodorovici a trecut prin spatele lui Florin Cîțu. Foto: captură video
Momentul în care Eugen Teodorovici a trecut prin spatele lui Florin Cîțu. Foto: captură video

Comentariul lui Cristian Tudor Popescu pe care l-a lansat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Digi24, l-a avut în contextul ultimei răbufniri a lui Teodorovici de zilele trecute.

„Presa ar trebui să-l ignore pe acest marțafoi odios. Faptul că-i comentează toate aceste mârșăvii de derbedeu de cartier e în favoarea individului. Presa ar trebui să nu-l mai bage în seamă nicio secundă: Da, domnule, zi!”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Nici Viorica Dăncilă nu a trecut neobservată de criticile aduse de gazetarul Cristian Tudor Popescu.

„Pe Dăncilă, de pildă, oare de ce o mai întreabă presa în legătură cu Standard & Poor’s? De ce o întreabă pe Dăncilă, domnule? De ce o mai bagă în seamă?” se întreabă retoric comentatorul.