CTP a făcut o criză de nervi la TV: ‘E de muzeul kitsch-ului, la fel ca Elena Ceaușescu’

CTP a făcut o criză de nervi la TV: ‘E de muzeul kitsch-ului, la fel ca Elena Ceaușescu’
CTP cu mâinile în cap

Momentul vaccinării anti-covid al ministrului Sorin Cîmpeanu a devenit viral într-un timp foarte scurt. Oficialul s-a prezentat la vaccinare cu o cămașă cu fereastră, ca să o caracterizăm elegant. Momentul a fost comentat pe rețelele de socializare. Dar și în cea mai recentă apariție pe micul ecran a jurnalistului Cristian Tudor Popescu (CTP).

Cristian Tudor Popescu cu mâinile în cap

Cu o cămașă care are o parte din mânecă detașabilă, ministrul Cîmpeanu, de la Educație, s-a prezenat la cabinet pentru a i se face vaccinul anti-covid. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare, devenind subiect de glume și reacții acide.

Justificarea oficialului a fost că nu dorea să fie surprins pe camerele de luat vederi dezbrăcându-se. Reacții au avut mai toți comentatorii acestor zile, de la Mircea Badea și până la jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP). Acesta din urmă, invitat la DIGI 24, a avut una din cele mai memorabile reacții din ultima vreme. Jurnalistul și-a pus mâinile în cap, declarând:

”Domnul Cîmpeanu… Imaginea cu dânsul la vaccinare s-a viralizat mai mult decât deschiderea școlilor. Așa e în media. Nu mă gândeam la imaginea cu președintele Iohannis, dar există o legătură între cele două.

Pentru că domnul Cîmpeanu, ce și-a zis dânsul? În acea imagine, domnul Cîmpeanu apare într-o cămașă slim fit. Am aflat și eu de termenul ăsta.” a comentat CTP la o emisiune de pe Digi24.

Ironia jurnalistului CTP, motiv de amuzament

Decizia lui Sorin Cîmpeanu de a apărea în fața camerelor cu de-acum celebra cămașă cu fereastră a devenit subiect de presă. Posturile TV și invitații acestora au comentat ironic momentul vaccinării lui Sori Cîmpeanu. CTP și-a continuat intervenția de la DIGI24, spunând că:

”Adică este strânsă pe dânsul, și are ce să strângă cămașa, cu cravată, și și-a dat această gaură, această ferestruică în cămașă. Ce a făcut domnul Cîmpeanu cu cămașa aceasta după vaccinare? A aruncat-o? A, vine și rapelul.

O păstrează, probabil, și vine cu ea la rapel. Nu știu dacă o s-o păstreze… Are și lipici, acum văd. Are cu arici. I-aș recomanda domnului ministru să o trimită la Muzeul românesc al kitsch-ului. Există în București așa ceva.”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a mers mai departe cu afirmațiile sale, comparându-l pe oficial cu Elena Ceaușescu, spunând  ”costumația domnului ministru este echivalentă cu Elena Ceaușescu jucând volei cu tovarășii din Comitetul Central în papuci cu toc și în halat de plastic, de-ăsta de mamaie.

”Această inadecvare totală… De ce trebuie să te vaccinezi cu cravată, domne? Sau, hai să mă gândesc acum la Ilie Năstase, la Wimbledon, în 1974, care ia o umbrelă de la un spectator și joacă cu umbrela în mâna stângă și cu racheta în dreapta. De asta îmi aduce aminte.”, a completat CTP

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI