CTP, reacție fabuloasă, după ce Simona Halep a anunțat că va colabora iar cu Darren Cahill: ”E capsomană!”

de: Claudiu Surmei
13 09. 2019

Cristian Tudor Popescu a oferit o reacție fabuloasă, după ce Simona Halep a anunțat că va colabora din nou cu antrenorul Darren Cahill. Gazetarul este de părere că cei doi vor face o echipă bună în noul sezon și că numărul 6 WTA va face în continuare performanță în tenis.

CTP, despre Simona Halep: „Nu renunţă la felul ei de a fi şi nici nu e nevoie”

„Simona e o capsomană, aşa vreau eu să-i zic. Are ideile ei de la care renunţă cu greu. Darren, şi înainte, îi spunea ceva şi ea se uita la cer sau prin tribune. Nu renunţă la felul ei de a fi şi nici nu e nevoie. Nu va începe o idilă între cei doi, vreo ‘romance’ (n.red. – relaţie romantică), ci e o relaţie vie, tumultoasă, numai aşa poate să ajungă la un nivel ridicat. Speranţele sunt mari pentru anul care vine”, a declarat Cristian Tudor Popescu după ce Simona Halep a anunțat că va relua colaborarea cu Darren Cahill.

Gazetarul a avut o reacție neașteptată în momentul în care a fost întrebat despre relația dintre Simona Halep și Ion Țiriac.

„Sper să se diminueze influența lui Țiriac asupra Simonei, prin venirea lui Cahill. Nu mi-a plăcut relația afișată cu Simona, pe care și-a adjudecat-o ca pe un asset, practic Țiriac fiind vedeta manifestării. Nu cred ca relația lui Țiriac cu Simona e în folosul tenisului ei, sper ca prezența lui Cahill să o diminueze”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep a anunțat, joi, că va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill, alături de care a cucerit 8 trofee majore în anii trecuți: 2015 – Indian Wells; 2016 – Madrid, Bucureşti și Montreal; 2017 – Madrid; 2018 – Shenzhen, Roland Garros și Montreal. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al Simonei.

„Sunt fericită să vă anunț că Darren va reveni de partea mea din sezonul viitor. Ultima dată te-am ucis și am de gând să te ucid din nou! Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început! Pe curând” – Simona Halep.