Prima reacția a lui CTP, despre noul Executiv: “Guvernul Orban, proaspăt învestit, e departe de a fi un guvern miracol”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis o primă reacție, legată de învestirea noului Executiv, la cârma căruia se află premierul desemnat, Ludovic Orban. Parlamenul s-a reunit în această luni, în ședință extraordinară pentru votul de învestire a Guvernului Orban. Odată cu numărarea voturilor, s-a stabilit că a existat un total de 240 de voturi, din partea aceluiași număr de parlamentari prezenți.

Prima reacția a lui CTP, despre noul Executiv

„Cu cine nu votez. Guvernul Orban, proaspăt învestit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astăzi este descarcerarea lui W Dăncilă din Palatul Victoria. Cu această ocazie, le comunic celor care sperau în pomenile promise cu toptanul de frumoasa fără gât că DĂNCILĂ NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un trădător de țară ce sunt. Parlamentul a votat, acum e rândul nostru! În ce mă privește, nu spun pe cine voi vota, v-am spus pe cine nu voi vota. Și voi disprețui fără rezerve pe oricine o votează pe samuraica Dăncilă, cu sabia ei cu tot!”, a transmis Cristian Tudor Popescu, cu puțin timp în urmă, în mediul virtual.

Votul pentru învestirea noului Executiv a fost finalizat luni seară, cu 240 de voturi în favoarea cabinetului Orban. Mai mult, Ludovic Orban este în mod oficial premierul României, dar înainte de exprimarea voturilor secrete prin bile, Varujan Vosganian, din partea ALDE, a făcut un anunț. Acesta a spus că va rămâne ”vigilent”, deoarece există anumite propuneri care nu se regăsesc în programul de guvernare.

”Noi vă solicităm să aveți cel puțin 4% din buget pentru investițiile publice”, a declarat Varujan Vosganian. I-a mai reproșat premierului că în discursul său nu a menționat nimic despre stoparea abuzurilor din justiție. ”Lăsați-ne nouă să ne păstrăm responsabilitatea de a vă supraveghea ca dumneavoastră să vă faceți datoria”, a conchis Vosganian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI