CTP, atac final la Gabi Firea! ”Ştiu ce-i aşteaptă pe bucureşteni în cazul unui alt mandat cu madam Cârnat”

CTP, atac final la Gabi Firea! ”Ştiu ce-i aşteaptă pe bucureşteni în cazul unui alt mandat cu madam Cârnat”
CTP, atac final la Gabi Firea

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, cunoscut ca CTP, a scris, într-un editoral publicat pe Republica, că poate spune cu ce candidat la aceste alegeri nu va vota pentru Primăria Generală. Jurnalistul a făcut apel ca toți aceia care au ieșit la vot în 2019, la alegerile europarlamentare și prezidențiale, și au votat împotriva PSD, să se mobilizeze și de această dată, numind partidul vizat un ”Cernobîl al politicii românești, cel mai nociv pentru trecutul și viitorul României”.

CTP, despre alegerile de duminică. Atac final la Gabriela Firea: „Pot să vă spun pe cine nu o să pun ştampila”

„Nu voi pune ştampila pe primarul actual, Gabriela Vrânceanu Firea. De ce? Pentru că trăiesc în Bucureşti şi mai am încă ochi să privesc în jur, urechi să aud, nas să miros, piele să simt – răceala apei calde, creier să raţionez, după cei 4 ani cu Firea. Ştiu ce-i aşteaptă pe bucureşteni în cazul încă un mandat cu madam Cârnat; şi cu Mitică Dragomir, Petre Roman, Anghel Iordănescu în Consiliul General”, a scris CTP.

CTP, atac final la Gabi Firea! ”Ştiu ce-i aşteaptă pe bucureşteni în cazul unui alt mandat cu madam Cârnat”
CTP, despre Gabriela Firea și alegerile locale din 27 septembrie 2020

 

Jurnalistul a încurajat lumea să iasă la urne: „În ce-i priveşte pe cei care nu au de gând să voteze PSD, mă adresez acelora care au venit la urne în număr mare în 2019, la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, cu rezultatele ştiute. Rolul europarlamentarilor în politica internă este minor, dacă nu neglijabil. Preşedintele României, cu multe prerogative amputate de coaliţia aflată la guvernare în anul trecut, nu poate face faţă unui partid care câştigă alegerile locale, apoi parlamentarele şi va avea, deci, şi guvernul. Pe cale de consecinţă, voturile dumneavoastră de anul trecut nu mai fac doi bani, dacă acum lipsiţi de la vot”, a continuat acesta.

Reguli drastice și costuri uriașe pentru alegerile locale din 27 septembrie

2 zile ne mai despart de alegerile locale, la care sunt așteptați la vot aproape 19 milioane de români, în 15.794 de secții. La intrarea în secție, fiecărei persoane i se va lua temperatura. Cine are febră, are prioritate la vot. Ei vor avea circuit separat, vor avea prioritate și vor avea o cabină de vot dedicată pentru acest lucru, promite ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Periodic, secțiile de vot vor fi aerisite, iar cabinele dezinfectate. De asemenea, și ștampila sau pixurile vor fi curățate. Cât despre măști, în total vor fi 19 milioane pentru votanţi. 250 de membri se vor afla în secţiile de vot plus 19 mii de angajaţi ai Ministerului de Interne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI