CTP, atac dur la AUR: ”Moarte la liber pentru toți românii” Ce a putut spune și despre Diana Șoșoacă

CTP, atac dur la AUR: ”Moarte la liber pentru toți românii” Ce a putut spune și despre Diana Șoșoacă
Ce spune Cristian Tudor Popescu despre AUR

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a taxat dur atitudinea parlamentarilor AUR care au fost luni la consultările de la Cotroceni. Cu toate că în instituțiile publice este obligatorie purtarea măștii de protecție în așa fel încât să acopere nasul și gura, Diana Șoșoacă, în calitate de membru al delegației AUR, l-a așteptat pe președintele Klaus Iohannis cu masca sub nas.

Ce spune Cristian Tudor Popescu de atitudinea Dianei Șoșoacă

Diana Șoșoacă a precizat într-un live pe Facebook,  că nu are de gând să poarte o mască de protecție, deoarece are o adeverință medicală care îi permite să nu o folosească.

”Ca să ne lămurim ce înseamnă acest AUR, să ne imaginăm că ar deține guvernarea în totalitate: premier și guvern AUR. Ce ar face? În primul rând, toți românii să se elibereze de botniță, nu se mai fac teste, pentru că doamna Șoșoacă a dat semnalul și deschidem toate școlile.

Ce înseamnă toate astea? Înseamnă programul AUR – moarte la liber pentru toți românii. Asta rezultă din atitudinile acestei formațiuni politice”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Cristian Tudor Popescu, despre propunerea AUR

De asemenea, gazetarul a criticat și propunerea celor de la AUR, care vorbesc în această perioadă grea despre întregirea României Mari.

”Într-un moment în care problemele României sunt foarte grave, ce propune AUR în materie de testare, mască și școli, când cifrele de infectare și de aglomerare a ATI-urilor sunt groaznice, în momentul în care România are niște probleme economice foarte grave, probleme cu educația, ei vin cu o hartă a României Mari, interbelice, pe care să i-o dăruiască președintelui Iohanis.

Ca să ce? Ca președintele să acționeze în vederea refacerii acelei hărți? Acea hartă conține nu numai Moldova – care este în momentul de față un stat suveran și în legătură cu care se poate discuta despre o posibilă, dar foarte dificilă unire cu România. Dar acea hartă conține și Cadrilaterul, zona de sud a Dobrogei, care nu a fost niciodată a României și care aparține de drept Bulgariei”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.

Cum și-a făcut apariția în sala de ședințe

Diana Șoșoacă, “avocatul anti-mască”  a participat la consultările de la Palatul Cotroceni cu masca sub nas, iar la finalul ședinței, ea și-a dat masca jos, de tot.

După consultări, avocata a fost întrebată de către reporteri de ce nu poartă mască cum fac și ceilalți colegi. Diana Șoșoacă s-a arătat deranjată de întrebare, motivând că are adeverință de la medic prin care i se permite acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI