Cruzime de nedescris în Vâlcea. Fetiță de 3 ani, ucisă cu sălbăticie de unchiul său într-un exces de furie. Cum a avut loc tragedia

Cruzime de nedescris în Vâlcea. Fetiță de 3 ani, ucisă cu sălbăticie de unchiul său într-un exces de furie. Cum a avut loc tragedia
Poliția a intervenit la locul tragediei pentru investigații

Lipsa de răbdare și de autocontrol a adulților a devenit principalul motiv pentru care au loc diferite tragedii, iar acest fenomen devine de la zi la zi și mai apăsător pentru societatea noastră. Un exemplu recent este cel al unui bărbat din Vâlcea, enervat de nepoțica sa de doar 3 luni. Într-un moment de furie, bărbatul a comis o crimă înfiorătoare pentru care ar putea să plătească cu ani buni de închisoare. Află cum a a avut loc cumplita tragedie.

Fetiță de 3 ani, ucisă de unchiul său

Evenimentul tragic a avut loc sâmbătă seară, pe data de 10 septembrie, în comuna Câineni, județul Vâlcea, atunci când o fetiță de 2 ani și 11 luni a început să plângă insistent în timp ce se afla în grija unchiului său. În acel moment, bărbatul și-ar fi ieșit din minți și a lovit fetița de ciment cu mare putere, provocându-i răni extrem de grave.

Din păcate, micuța a murit la o distanță de două zile la spital, din cauza stării critice în care se afla. Decesul micuței a fost confirmat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, care au mai făcut publică arestarea preventivă a bărbatului. Astfel, pe data de 14 septembrie 2022 a fost pusă în mişcare acțiunea penală faţă de inculpat sub aspectul săvărşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Motivul pentru care copila se afla în îngrijirea unchiului

Parchetul Vâlcea a transmis un comunicat prin intermediul căruia a explicat ce s-a întâmplat la locul tragediei, subliniind faptul că fetița de doar 2 ani și 11 luni se afla sub supravegherea unchiului, aceasta fiind încredințată bărbatului chiar de către părinți, care nu se aflau în țară.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în seara zilei de 10.09.2022, inculpatul în timp ce se afla la locuința sa din comuna Câineni, jud. Vâlcea, iritat de faptul că minora în vârstă de 2 ani şi 11 luni luni (nepoata sa de soră, care îi fusese încredințata de părinţii acesteia spre creştere şi educare în lipsa acestora) plângea, acesta a exercitat cu intensitate acte de violenţă asupra minorei.

Respectiv, a aruncat-o şi a proiectat-o pe podeaua din ciment a imobilului, împrejurări în care victima a suferit un politraumatism cu traumatism cranio cerebral (cu hemoragie meningo-cerebrală) şi traumatism abdominal (cu ruptură hepatică, contuzie renală dreapta şi hemoperineu consecutiv), leziuni ce au condus la decesul victimei la data de 12.09.2022 la Spitalul de Pediatrie din mun. Sibiu, jud. Sibiu.

Investigaţiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigaţii Criminale şi Postul de Poliţie Câineni. Facem precizarea că punerea în miscare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, in nici o situaţie, să infrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” – se arată în comunicatul Parchetului Vâlcea.

Urmăriți Playtech.ro și pe