Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri. Cine a luat decizia de ultimă oră

de: Andrei Simion
13 01. 2020

Cristina Țopescu va fi incinerată, miercuri, 15 ianuarie, în cadrul unei slujbe care urmează să fie oficializată la Crematoriul Uman. Fosta vedetă TV a murit, în urmă cu două săptămâni și a fost găsită de polițiști, duminică seară, în locuința sa din orașul Otopeni.

Cristina Țopescu va fi incinerată

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, a fost anunțul făcut, duminică seară, de Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov.

Cristina Țopescu ar fi murit în somn, în urma unui atac de cord, în perioada 26-28 decembrie. Luni, medicii legiști au efectuat autopsia în urma căreia urmează să se stabilească cu exactitate cauza decesului. Procedura a fost una dificilă, în condițiile în care trupul jurnalistei era într-o stare foarte avansată de putrefacție.

Fosta prezentatoare TV va fi incinerată, miercuri, în cadrul unei slujbe care urmează să fie oficializată la Crematoriul Uman, decizia aparținând familiei sale.
Cristina Țopescu a fost o prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. A colaborat la posturile de televiziune Antena 3, Pro TV și Prima TV.