Cristina Țopescu, abandonată de prieteni și cunoștințe. Doar Mircea Lucescu a încercat să o ajute. Ce s-a întâmplat

Cristina Țopescu, abandonată de prieteni și cunoștințe. Doar Mircea Lucescu a încercat să o ajute. Ce s-a întâmplat
Cristina Țopescu, abandonată de prieteni și cunoștințe. Doar Mircea Lucescu a încercat să o ajute

În preaplinul ființei sale elogiat de oamenii care au cunoscut-o, Cristina Țopescu a murit părăsită și găsită după trei săptămâni. Nu mai era dorită la posturile celebre de televiziune din România, avea datorii, urma să se reprofileze, deși jurnalismul îi devenise principiu. A fost abandonată de prieteni și a fost păguboasă în dragoste. Numai fostul antrenor Mircea Lucescu a încercat să o ajute.

Cristina Țopescu, abandonată de prieteni și cunoștințe

Dispariția Cristinei Țopescu, din data de 12 ianuarie 2020, a îndurerat multă lume. Toți au considerat-o un om bun, blând, Cu toate acestea, a murit fiind înconjurată numai de sufletele ei dragi pentru care a luptat o viață: câinii. A fost considerată un om de excepție pentru care progresul îi era pietate filială, a fost păguboasă în carieră, cel puțin în ultimii ani de viață, dar și în dragoste. Afacerile nu mergeau, prietenii nu erau. După trecerea sa în neființă, mulți s-au întrebat cum a stat situația, de fapt. De ce nu era nimeni? Cine a fost, totuși, acolo pentru ea?

Cristina Țopescu, abandonată de prieteni și cunoștințe. Doar Mircea Lucescu a încercat să o ajute. Ce s-a întâmplat
Mircea Lucescu, fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României

Conform Impact.ro, la scurt timp după moartea tatălui jurnalistei, celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu, vedeta TV și-a dorit să organizeze un eveniment în memoria părintelui său. Din nefericire, costurile evenimentului s-ar fi ridicat la aproximativ 50.000 de euro, fonduri de care aceasta nu dispunea la acea vreme. Chiar dacă mulți au fost șocați și îndurerați după moartea comentatorului, numai fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României, Mircea Lucescu, a fost cu adevărat acolo pentru ea, dorind să o ajute cu o sumă considerabilă de bani.

Casa jurnalistei, parte dintr-un ansamblu de 4 case

Cristina Țopescu a locuit într-un complex care fusese construit de un dezvoltator imobiliar ce, ttreptat, a început să vândă casele.

„Locuința în care a murit Cristina Țopescu era închiriată. Nu direct de la primul proprietar, proprietarul complexului, ci de la un particular care cumpărase, între timp, imobilul. Construcția în care locuia jurnalista era micuță, cu etaj și făcea parte dintr-un ansamblu de 4 case lipite între ele, fiecare cu o curte aferentă. O asemenea casă poate fi închiriată contra sumei de 500 de euro”, au informat surse din Tunari pentru WOWbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI