20 mart. 2024 | 13:00

Cristina Şişcanu, păcălită pe internet. A comandat produse de peste 400 de lei, dar ce a primit a lăsat-o cu gust amar: „Dăm în judecată”

Monden
Cristina Şişcanu, păcălită pe internet. A comandat produse de peste 400 de lei, dar ce a primit a lăsat-o cu gust amar:

Cristina Şişcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a povestit pe rețelele de socializare cum a luat țeapă, după ce a comandat niște produse pe internet. Vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a deschis coletul! Ce se afla în el, de fapt?

Cristina Șișcanu a fost păcălită pe internet

Cristina Șișcanu a fost dintotdeauna sinceră cu fanii de pe rețelele de socializare, iar recent le-a dezvăluit acestora cum a fost păcălită pe internet. Se pare că vedeta tv a fost atrasă de niște produse pe care și le-a comandat imediat. Din păcate, ea a căzut înșelătoriilor din mediul online și a comandat un colet surpriză.

Când a venit curierul, Cristina Șișcanu a fost curioasă să vadă ce era, de fapt, în interiorul coletului. Din păcate, ea a avut parte de o dezamăgire profundă când l-a deschis. În reclama de pe internet se preciza că sunt gadgeturi de ultimă generație în colet, însă în realitate, erau doar chestii ieftine. Mai mult de atât, toate produsele au costat peste 400 de lei!

Vedeta, dezamăgită de ce se afla în colet

„Cred că m-am lăsat influențată de niște chestii pe internet și am comandat. Sunt niște colete surpriză. Eu am emoții, dacă am pierdut banii, asta este, nu am ce să fac. Cică vine un colet surpriză care costă 168 de lei și mai primeai ceva cu valoare mult mai mare. Mi s-a părut ceva ingenios, niște gadgeturi care provin de pe Amazon, care nu mai pot fi vândute. Așa că sunt vândute ca și colete surpriză. Așa era reclama aia! Nu știu ce se află în colet.

Când să fac plata, îmi zicea să mai fac upgrade și am mai pus ceva în coș, iar la final a zis că am de plată 408 lei. Puteam să-l refuz, bine că nu am plătit cu cardul. Dacă e ceva nasol în el? Deci nu pot să cred așa ceva. Voi vă dați seama ce minciună? Ia uite, un cablu USB care costă 2 lei.

Îi dau în judecată pe ăștia. Ce țeapă mi-am luat. Astea sunt niște chinezării, au făcut o reclamă mincinoasă. În reclama respectivă garantau că valoarea obiectelor din colet este peste ceea ce plătești. Ce mizerii, nici nu vreau să le deschid. Când o să le vadă Petra o să se amuze.

Chiar și partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu, a mustrat-o pentru comanda făcută: „ Astea sunt de copii. Uită-te și tu pe ce ai dat 408 lei! Eu nu pot să cred că ai făcut așa ceva. Asta este țeapă.”

Citește și: Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, după înmormântarea tatălui. Vedeta şi-a supărat fanii: „Sunt buni şi banii, dar eşti prea de tot!” VIDEO

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Românii, striviți de inflație. 3 produse care au explodat
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
VERIFICARE MASIVĂ în România. Confirmarea a venit direct de la Poliție
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro