12 mart. 2024 | 08:47

Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, după înmormântarea tatălui. Vedeta şi-a supărat fanii: „Sunt buni şi banii, dar eşti prea de tot!” VIDEO

Monden
Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, după înmormântarea tatălui. Vedeta şi-a supărat fanii:
Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, după înmormântarea tatălui. Vedeta şi-a supărat fanii: "Sunt buni şi banii, dar eşti prea de tot!"

Cristina Șișcanu depășește cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Soția lui Mădălin Ionescu și-a pierdut tatăl, tragedie care i-a dat complet existența peste cap. Chiar și în această perioadă de doliu, fanii tot i-au găsit nod în papură și i-au mărturisit cât de supărați sunt pe ea. Ce critici a primit vedeta de la internauți.

Cristina Șișcanu, luată la rost pe Internet

Cristina Șișcanu trece prin clipe grele de când a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața ei. Vedeta și-a condus pe ultimul drum tatăl, care a murit din cauza unor probleme grave de sănătate, ce îi dădeau bătăi de cap de mult timp.

Chiar dacă este foarte afectată de cele întâmplate, nu a renunțat la responsabilitățile sale. A primit oferta de a se retrage pentru o perioadă, dar a simțit că este mai bine să stea alături de fanii ei și să facă ceea ce îi place.

Din acest motiv, și-a continuat și activitatea în mediul online, unde este urmărită de o mulțime de oameni. Aceștia ard de nerăbdare să afle ce se petrece în viața ei și cu ce își mai ocupă timpul celebra jurnalistă.

De curând, Șișcanu le-a prezentat urmăritorilor săi o nouă rețetă. Unii dintre internauți, însă, au interpretat greșit lucrurile și au început să comenteze la adresa vedetei. Aceștia au acuzat-o că este obsedată după atenție și să facă bani și uită că acum ar trebui să țină doliu pentru o perioadă.

„Mai liniștește-te ! Ține perioada de doliu! Lasă obsesia netului, sunt buni și banii, dar ești prea de tot!”

„Să nu-ți strici fațetele în el”

„Draga mea, tu nu ai făcut nimic, toate sunt la vid, ce mâncare ai făcut?”, sunt doar câteva dintre comentariile acide ale internauților.

Cristina Șișcanu își strigă durerea

Cristina Șișcanu, soția cunoscutului prezentator TV Mădălin Ionescu, se confruntă cu un moment extrem de dificil în viața sa. Vestea pierderii tatălui său a adus cu sine un val de tristețe și încercări grele pentru aceasta. În ciuda suferinței profunde, Cristina își găsește puterea de a vorbi deschis despre această experiență și de a împărtăși cu fanii săi detaliile și emoțiile legate de această pierdere devastatoare.

Tatăl Cristinei Șișcanu este descris ca fiind un om extraordinar, iubit și respectat de toți cei care l-au cunoscut. În ciuda durerii imense pe care o resimte acum, Cristina a găsit curajul de a mărturisi public calitățile și amintirile frumoase alături de tatăl său. În spatele zâmbetului pe care îl afișa în fața celor din jur, se ascundea o durere greu de suportat, legată de suferința tatălui său.

Într-o declarație emoționantă postată pe pagina sa de Facebook, Cristina Șișcanu a vorbit despre impactul profund al pierderii tatălui său și despre modul în care încearcă să facă față acestei suferințe. Ea a subliniat că, în momentele de singurătate, când nu este ocupată cu activități, durerea devine copleșitoare.

Însă, în ciuda durerii, Cristina își asumă responsabilitățile și continuă să își ducă viața înainte, chiar și atunci când simte că nu mai poate. Ea a mărturisit că, în ciuda ofertelor de a sta acasă și de a se concentra exclusiv pe procesul de vindecare emoțională, a ales să continue să își desfășoare activitățile obișnuite.

Cu toate că durerea pierderii tatălui său este profundă și chinuitoare, Cristina Șișcanu găsește alinare în amintirile frumoase alături de el și în sprijinul și iubirea celor din jurul său.

”Tata a fost un om extraordinar de bun. Fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor și pierderea lui e greu de dus. Dacă eu nu îmi ocup mintea cu lucruri de făcut, nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, cum e acum…durerea e mare.

E foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu. (…) Fizic nu mai e și e foarte greu, încerc să mă țin tare. Dorul este cumplit și e foarte greu să mă adaptez noii situații”, a detaliat Cristina Șișcanu într-un filmuleț pe Facebook.

Ce boală a avut tatăl Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu, cunoscută personalitate TV și soția prezentatorului Mădălin Ionescu, a dezvăluit recent publicului detalii emoționante despre relația cu tatăl său și despre greutățile prin care acesta a trecut în ultimele luni ale vieții sale. Ea a subliniat asemănările fizice și morale dintre ea și tatăl său, precum și sensibilitatea pe care a moștenit-o de la el.

Cristina Șilcanu a dezvăluit că tatăl său, deși iubit și respectat, a suferit mult din cauza problemelor de sănătate, în special a celor legate de inimă. Anul trecut, tatăl Cristinei a trecut prin momente extrem de dificile, fiind aproape de pragul morții.â

Cu toate acestea, a fost salvat în ultimul moment de o doamnă doctor care a decis să își asume riscul și să îl transporte la spital. Chiar și după această intervenție miraculoasă, calitatea vieții tatălui Cristinei s-a deteriorat treptat, din cauza inimii.

Așadar, chiar dacă supraviețuirea lui a fost o adevărată minune, suferința fizică a rămas o prezență constantă în viața sa. Cristina a povestit că durerea pe care a simțit-o în momentul când mama sa a sunat-o și i-a spus că tatăl respiră foarte greu a fost cumplită, iar teama de a-l pierde a fost copleșitoare.

Totuși, acum, ea găsește un fel de alinare în gândul că tatăl său a scăpat de suferința fizică care i-a marcat ultimele luni ale vieții. Cristina Șișcanu se străduiește să își găsească puterea din tot ce o înconjoară și să se încurajeze singură.

”Eu semăn cu el fizic. De la el am moștenit sensibilitatea. Era un om foarte sensibil. A avut mai multe regrete fizice. A fost foarte greu acum un an când m-a sunat mama să-mi spună că tata nu mai respiră și nu putea fi transportat la spital. S-a întâmplat atunci un miracol, când o doamnă doctoriță a zis că-și asumă riscul să-l ducă la spital.

Calitatea vieții lui s-a deteriorat foarte tare. A fost mai bine decât ne-au spus doctorii că va fi. Avea probleme cu inima și multe altele de sănătate. Cea mai gravă era cea cu inima și pentru problema lui nu putea fi tratat”, a mai relatat vedeta.

PlaySport
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Stirile PROTV
Bărbat din Severin, găsit mort în casă, printre mai mulți șerpi. Avea o crescătorie ilegală de reptile, printre care 3 vipere
EVZ.ro
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Digisport.ro
FOTO Soția unui fotbalist de la Real Madrid a ”trădat” și s-a dus la Jude Bellingham! Mesajul transmis
Adevarul
O poliţistă i-a pulverizat colegului său spray paralizant în faţă. Reacții dure: „Din păcate de asemenea mimoze și botoxate este plină poliția”
BZI.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Nimeni nu s-a mai uitat la cursă când a apărut așa! Ținuta cu care Ivana Knoll a făcut ravagii printre piloții de F1
Viva.ro
WOW! Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la aproape 6 ani. Imagine RARĂ cu Zeny, după ce părinții au decis să nu mai publice fotografii cu ea
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Netflix a dat lovitura cu acest serial. Abonații devin dependenți
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Capital.ro
Calendar ortodox 10 mai 2024. Sărbătoare cu cruce roşie de Izvorul Tămăduirii
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
VESTE bună pentru angajați, Vor CREȘTE salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro