Cristina Șișcanu, mesaj emoționant despre viața de mamă. Multe femei îi vor da dreptate

de: Madalina Moraru
11 12. 2019

Cristina Șișcanu a făcut câteva mărturisiri despre viața de mamă, iar multe femei îi vor da dreptate soției lui Mădălin Ionescu. Vedeta s-a văzut pusă în ultimii ani în tot soiul de ipostaze, mai ales de când a devenit partenera de viață a fostului prezentator TV. Pe lângă fiica ei, Petra, pe care o are alături de acesta, șatena a mai avut grijă și de copiii lui Mădălin Ionescu pe care îi are din căsătoria anterioară, Ștefania și Filip.

Cristina Șișcanu, mesaj emoționant despre viața de mamă

Cristina Șișcanu a făcut câteva mărturisiri foarte emoționante despre viața de mămică

Viața Cristinei Șișcanu s-a schimbat însă radical atunci când a rămas însărcinată și a aflat că va avea o fetiță. Micuța Petra i-a dat universul peste cap vedetei, în cel mai bun sens cu putință, iar aceasta e o mămică dedicată și se străduiește din răsputeri să o crească și educe cât mai frumos pe fetița ei și a lui Mădălin Ionescu. În vârstă de 35 de ani, Cristina își dorește ca fiicei sale să nu îi lipsească nimic, de aceea este foarte atentă la modul în care se comportă prin preajma micuței de care a împlinit 2 ani, în luna aprilie din 2019.

“Familia te ridică sau familia te doboară. Cred că echilibrul fiecărui om vine din familie, în mod special de la părinți. Nu degeaba se spune că cea mai grea meserie din lume este meseria de părinte. În momentul în care devii părinte, totul se schimbă… nu prea mai poți greși! Ba mai mult, trebuie să te perfecționezi în fiecare zi pentru că puiul tău te va copia și își va clădi destinul după exemplul tău: aceasta este cea mai mare responsibilitate a unui părinte, mai ales a unei mame. Dacă vei dărui iubire și respect copilului tău, vei primi în schimb la fel fără să îi ceri. Dacă vei fi corect cu cei din jurul tău, și copilul tău te va imita în relațiile lui cu ceilalți. Numai prin puterea propriului exemplu îi vei putea oferi o educație solidă. Și revin la partea cu respectul… este esențial să îți respecți copilul!”, a transmis Cristina Șișcanu, prin intermediul unei postări pe contul său oficial de Facebook.