Cristina Șișcanu, enervată la culme de gestul soacrei. “Mă irită” Ce i-a făcut mama lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu, enervată la culme de gestul soacrei. “Mă irită” Ce i-a făcut mama lui Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu, despre gestul soacrei care a enervat-o la culme

Cristina Șișcanu a mărturisit că este enervată la culme de un gest al soacrei sale. Ce se întâmplă în familia Șișcanu-Ionescu și ce a putut să o supere atât de tare pe fosta prezentatoare de televiziune?

Cristina Șișcanu, enervată de gestul soacrei sale

Cristina Șișcanu s-a mutat pentru un timp din vizorul camerelor de luat vederi și s-a dedicat familiei. Aceasta crește trei copii alături de soțul ei: cei doi copii din mariajul anterior al moderatorului și fiica pe care o au împreună, Petra. După experiența de neuitat din Dominicană, Cristina și-a pus viața în ordine și a îmbrățișat o altă perspectivă.

Alimentația a fost prima de care s-a ocupat, mai cu seamă că nu a născut de mult și că încă se preocupă de revenirea la formele inițiale. Alegând deseori să fie transparentă pentru fanii ei, le-a povestit și că tocmai acesta este subiectul care aduce des șicane în familie – mâncare. Fosta concurentă de la Survivor România a povestit în detaliu cum sunt mesele în familie și de ce mamele celor doi se fac cele mai vinovate de o alimentație îngreunată.

Cristina Șișcanu, despre gestul mamei lui Mădălin Ionescu care o enervează
Cristina Șișcanu, despre gestul mamei lui Mădălin Ionescu care o enervează

„Mă irită subiectele acestea”

„Mă irită subiectele acestea despre mâncare. Noi fiind o familie mare, trebuie să știm meniul din casă, cine, ce mănâncă. Și mamele noastre sunt tot timpul cu mâncărurile. Și mama lui Mădălin când vine aduce prăjituri, mâncare, iar eu fug de mâncare. Pentru că mi-am dat seama și la Survivor că nu avem nevoie de așa multă mâncare. Corpul nostru rezistă foarte bine și cu puțină mâncare, din acest motiv nici nu mai gătesc cum o făceam înainte. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”
Cristina Șișcanu