Cristina Șișcanu, eliminată de la Survivor România, pe Kanal D. Reacția soției lui Mădălin Ionescu

de: Raluca Ogaru
26 01. 2020

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a fost eliminată de la Survivor România. Este prima concurentă care pleacă acasă. Cristina a fost cel mai puțin votată dintre cei propuși spre eliminare. De-a lungul primelor emisiuni, Cristina a fost implicată în mai multe neînțelegeri și discuții în contradictoriu cu colegii ei din echipa Faimoșilor. Se pare că toate acestea i-au adus eliminarea, în final.

Cristina Șișcanu, prima concurentă eliminată de la Survivor România

Cristina Șișcanu este prima concurentă care părăsește concursul Survivor, ediția filmată pentru România și difuzată la Kanal D. Ea a fost propusă spre eliminare alături de Elena Ionescu (ex-Mandinga) și Asiana Peng.

„A fost o experineță interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul Survivor. Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a declarat cristina Șișcanu la finalul competiției de la Kanal D.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Despre participarea Cristinei la “Survivor”. Urmariti, va rog, pana la capat.

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

Mădălin Ionescu și-a susținut continuu soția

Mădălin Ionescu a fost mereu alături de soția sa, chiar dacă le-a fost foarte greu amândurora ca ea să plece de acasă. El susține că partenera lui este o femeie care putea face față cu brio acestei competiții, pentru că este răbdătoare și poate îndura foarte multe.

”Ați crucificat-o!”, a fost mesajul vedetei, pe contul de socializare al Cristinei Șișcanu. Vizibil deranjat de situația în care s-a ajuns, acesta a postat și un filmuleț cu votul și parcursul soției sale pe toată perioada emisiunii de la Kanal D. Rămâne de văzut ce alte declarații vor mai face la întoarcerea Cristinei în țară.