Cristina Șișcanu e furioasă. Cu cine s-a certat, fără pic de jenă: ”Este o proastă. Nu a înțeles nimic”

Cristina Șișcanu e furioasă. Cu cine s-a certat, fără pic de jenă: ”Este o proastă. Nu a înțeles nimic”
De ce e furioasa Cristina Siscanu

Soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, a ajuns iar în vizorul internauților, doar că de data aceasta ea a reacționat dur. Aceasta i-a jignit grav pe cei care au criticat-o.

De ce e furioasă Cristina Șișcanu

S-a întâmplat totul în cadrul scandalului cu cei 45 de studenți de la Facultatea de Drept care au copiat. Astfel, Cristina Șișcanu și-a expus părerea despre subiect și a povestit că a trecut printr-o situație asemănătoare pe vremea când era la facultate. Ea a observar că un coleg al său copia și imediat l-a dat de gol. Însă povestea i-a supărat pe unii dintre internauți care i-au adus critici, fapt care a enervat-o pe Cristina Șișcanu.

„Ce urât! De ce ai făcut asta? Era problema lui că a copiat. Dacă tu știai că ești în stare să iei examenul respectiv, nu făceai asta. De aici rezultă faptul că invidia este principala ta trăsătură, cea dominantă”, a declarat una dintre internaute.

Cristina Șișcanu, jigniri pentru o internaută

Deranjată de aceste vorbe, Cristina Șișcanu a jignit-o pe internauta care a scris mesajul.

 „Deci fata asta care mi-a scris acel mesaj este o proastă. Nu a înțeles nimic și nici nu înțelege cum este viața și care sunt principiile corecte de viață. Dacă vedem că unul copiază, hai să îl pitim acolo, dăm dovadă de corectitudine dacă nu îl pârâm.

Femeie, tu te gândești? Eu vorbeam despre un concurs unde era bătaie de 2-3 locuri la fără taxă și erau sute de tineri care se luptau. Eu nu am făcut-o doar pentru mine, am făcut-o pentru toți ceilalți care se luptau pentru șansa de locuri la fără taxă.

De ce să vină un cretin, care nu a muncit, care habar n-avea, să facă pe deșteptul copiind și să fure un loc fără taxă la facultate, unui student foarte deștept. Asta trebuie să fac, să tac, să nu-i atrag atenția, care după acea mi-a mulțumit și mi-a zis că am dreptate?

Mi-e rușine de unii ca voi care gândiți așa, mi-e rușine. Trăiesc într-o astfel de societate și mă înfioară faptul că ai mei copii vor trăi alături de oameni ca voi. Mi-e rușine.

Proasta, pentru că e proastă. Prost înseamnă om fără minte. Proasta spune că nu era problema mea că el a copiat, păi cum nu eram dacă eram într-un concurs și noi toți ăia, sutele de tineri luptam pentru un loc la fără taxă?”, a declarat Cristina Șișcanu pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI